Život
26.11.2022. 15:00
Hajdi Levi 

Zvezde govore

Škorpija: Sumiranje 2022. ali i šta dalje...

zodijak horoskop
Izvor: Shutterstock

U godini koja je za vama, intenzivno ste voleli i mrzeli, kao što vam je i svojstveno. 

Birali ste partnere koji ne razumeju šta je to biti magični, koji hoće da pomogne drugima pre nego sebi, čak i kada to ne može, a onda doživi čudo, i ono što želi stvori se ni iz čega. 

Došli ste u dodir sa osobama toliko različitima od vas. I sa njima ste pokušali da pojedete džak soli. Ali niste uspeli.

Ako ste vi urbani tipovi, vaš partner je voleo manju sredinu, netaknutu prirodu, pastoralu. Ako ste vi bili komunikativni, vaša druga polovina je bila ćutljiva, ako ste vi bili druželjubivi, ona je bila mizantrop. 

Nepremostive razlike, dovele su do krize u odnosima, razvoda, upuštanja u slobodne veze. Ovo treće je moglo da ima i pozitivnu konotaciju – pronalaženje srodne duše. 

Tranzit Saturna doneo je promene porodičnih obrazaca, završetak nečega. Ovde su nastajale sudbinske priče. Ako ste eventualno poželeli da prodate svoju nekretninu, nadam se da je niste prodavali jeftino ili ispod cene. Ali je dobro ukoliko ste je kupili jeftino, pa makar i neuslovnu i ruiniranu, jer ćete u tom slučaju profitirati. 

Vreme je za preuzimanje odgovornosti u porodici, brigu o nekim ukućanima, već prema vašem položaju u njoj. Neki od vas videli su priliku za udaljavanje od zajedničkog doma, osamostaljenje, preseljenje, naročito oni sazreli za samostalan život.

Imali ste u centralnom delu godine, od proleća do jeseni, mogućnost da doživite određene novine na poslu, poboljšanje uslova rada i radnog okruženja, dobre odnose sa kolegama, promenu kancelarijskog prostora. Poneki od vas su iskusili prožimanje ljubavnog i poslovnog plana. 

Desila su vam se poboljšanja koja možda nisu bila održiva, na planu rutine i svakodnevnog rada, problem sa fiziologijom, promena svakodnevice. Pomagali ste drugima, kojima je pomoć bila potrebna, što vam oni neće nikada zaboraviti.

Ali ono najlepše bila je mogućnost da bez obzira na evidentne emotivne oluje i brodolome doživite klasičnu romansu i da pronađete svoju srodnu dušu. Zasnujete novu porodicu. Može se reći da su vam se na horizontu ljubavi otvorila nova vrata, od čistog zlata. 
Ipak vaša komunikacija sa drugima trenutno nije idealna. Umesto da galamite, budete nervozni, ljubomorni, hiperaktivni, koristite prejake reči, bolje je da smirite svoje aktivnosti, ćutite i pronađite tišinu u sebi. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Idealne destinacije za svaki horoskopski znak
Tajland, putovanja

Astrologija i putovanja

22.11.2022. 07:00

Idealne destinacije za svaki horoskopski znak

Putovanja su savršen način da se istovremeno odmorimo, vidimo nova mesta, naučimo ponešto o ljudima koji tamo žive. U zavisnosti od temperamenta svake osobe, odgovaraće im drugačije destinacije za putovanje, ali i zvezde imaju nešto da "kažu" u vezi sa tim...
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
02.03.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve