Život
27.11.2022. 04:00
Hajdi Levi 

Zvezde govore

Lav: Sumiranje 2022. ali i šta dalje...

Horoskop zodijak
Izvor: Shutterstock

U godini koja je za vama, najupečatljivije je bilo što ste vi nosili svoj sombrero i sijali kao malo sunce, a opet je oko vas bilo mračno, prigušeno, kao da ne emitujete svetlo, ne širite ljubav i ne stojite u centru svog univerzuma. 

Druga strana nije primala vaše blagodati. Prestala je to da čini iz raznoraznih razloga, od kojih su mnogi opravdani. Možda je imala zdravstvene probleme, depresije i strahove, neko ograničenje – fizičko ili materijalno. A vi, Lavovi, bili ste zbog toga beskrajno usamljeni čak i ako ste živeli u zajednici. Ukoliko ste u dugogodišnjoj vezi, ona je postala jača, a moguć je bio nagli ulazak u brak. Kao i obrnuto – izlazak iz njega. 

Aktuelno je postalo i pitanje nasledstva, kao i novca, koji je dolazio izdaleka, iz inostranstva.  Svega ste imali u obilju.

Za slobodne moguća je bila veza sa osobom u braku ili sveže razvedenom.

Sredina godine probudila je u vama novu svrhu, interes za duhovne stvari, studiranje ili putovanja. Pripadnici vašeg znaka koji za sobom imaju razvod, možda su sredinom godine mogli da upoznaju budućeg partnera.

U godini za vama, bili ste svesni promene društvene klime, koja vam je situaciju na poslu učinila nestabilnom – od mogućeg otkaza, rušenja karijere, delovanja više sile, do obeshrabrujućih globalnih trendova, ali i novih poslovnih mogućnosti koje se ukazuju kad im se niko više ne nada.

Razmimoilaženje sa nadređenima, koji su vam se činili nepotrebni, jer vam više prija samostalnost u karijeri, širina na internetu, poslovanje u virtuelnoj sferi.

Opasnost jednom od roditelja. Novi status – razvod, brak, nova firma, novi ciljevi.

Početkom godine imali ste povratak stare ljubavi u vaš život, možda je to bila ljubav prema nekom poslu, koji ste odavno radili, renoviranje i ulepšavanje kancelarijskog prostora, dobri odnosi sa kolegama i podređenima. Vaši kućni ljubimci su vam priredili radost. Uživali ste u svakodnevici.

Možda ste već prepoznali neku poslovnu šansu u prosperitetnoj oblasti. Da se bez mnogo napora popnete visoko i opstanete tamo. Zastupajući trend ili brend koji vam je familijaran. 

Povećani troškovi vezani su bili za nekretnine. Pokušali ste da nađete rešenje u prošlosti, da ponovite ono što znate, mada bi vam kredit ili pozajmica rešili mnoge muke.

Važno je da se svog sjaja niste odrekli. I nemojte, jer on nema cenu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

ONI su najdominantiji znakovi zodijaka
žena

Znate li koji su?

18.09.2022. 17:05

ONI su najdominantiji znakovi zodijaka

Svi smo naišli na osobe koje vole da dominiraju u društvu. U nekim slučajevima to ima veze i sa njihovim horoskopskim znakom.
Close
Vremenska prognoza
light rain
11°C
23.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve