Život
20.04.2024. 04:00
R. E.

Da li ste među njima?

Horoskopski znaci koji najčešće dobijaju otkaz

Otkaz
Izvor: Shutterstock

Verovatno poznajete bar jednu osobu koja često menja poslove i ne uspeva da se dugo zadrži na jednom radnom mestu.

Nekim ljudima je jednostavno teško da se uklope u radni kolektiv, da postignu sve što određena pozicija zahteva, a astrolozi smatraju da to ima veze sa horoskopskim znakom.

Pročitajte koji znaci Zodijaka imaju najveće šanse da budu otpušteni...

Ribe

"Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su vredne i lako se slažu sa kolegama, međutim, kada pomisle da ih neko iskorišćava, u potpunosti prestaju da se trude, umesto da pokušaju da razgovaraju sa nadređenima, zbog čega često dobijaju otkaz", smatra astrolog Loren Eš.

Lav

"Oni su kreativni i vole da budu u centru pažnju, zbog čega često postižu uspeh u velikim korporacijama. Ali, takođe lako stvaraju neprijatelje, jer nisu fleksibilni kada je posao u pitanju.

Obrazloženje za otkaz koje Lavovi najčešće čuju je činjenica da ne umeju da budu timski igrači", kaže Eš.

Blizanci

"Druželjubivi su i veseli, ali imaju oštar jezik. Zbog svoje sklonosti da budu brutalno iskreni, često ne umeju da procene koliko je neka uvreda ozbiljna i teška. Ako nisu oprezni, lako se zamere šefovima", objašnjava astrolog.

Bik

"Osobe rođene u znaku Bika su tvrdoglave i nepopustljive, zbog čega ih kolege često ne vole.

Vredni su, ali ako steknu utisak da nisu dovoljno plaćeni ili ako se njihova kompetencija dovodi u pitanje, počeće da se svađaju i da otaljavaju posao", kaže Linda Eš za Bestlifeonline.

Ovan

"Zbog svog eksplozivnog karaktera, Ovnovi su znak koji najčešće dobija otkaz. Skloni su tome da ne razmišljaju o posledicama svojih postupaka i naglo reaguju kada se nađu u problematičnoj situaciji.

Međutim, ne bi trebalo da ih sažaljevate kada dobiju otkaz, jer su toliko samouvereni da će verovatno biti primljeni u prvu sledeću firmu u kojoj budu konkurisali", zaključuje Eš.

Na kraju je važno napomenuti da su ovo su procene samo jednog astrologa i da su zasnovane na uverenju da horoskopski znak u kojem smo rođeni određuje naš karakter i osobine ličnosti.

Astrološke prognoze ne treba shvatati previše ozbiljno i ne dozvolite da vas ovaj tekst obeshrabri ako tražite posao ili planirate da pregovarate o plati i uslovima rada u svojoj firmi.

Štaviše - dokažite da ovaj astrolog nije u pravu!

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ljubi ga majka: Ovo su najbolje i najgore svekrve po Zodijaku
Snaja i svekrva

Horoskop

12.11.2021. 13:05

Ljubi ga majka: Ovo su najbolje i najgore svekrve po Zodijaku

Odnos snaje i svekrve uglavnom nije lak. Žene se često trude da udovolje svojim svekrvama da bi pokazale kako ne planiraju da im "ukradu" mezimca. Zbog privrženosti sinu, majke ponekad nesvesno pokušavaju da kontrolišu njegov odnos sa suprugom.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
30.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve