Život
10.05.2024. 22:00
R.E.

Zvezde kažu...

Tri znaka kojima 2024. DONOSI NOVAC

novac, pare, bogatstvo
Izvor: Shutterstock

Oni koji čekaju da im krene bolje kada je novac u pitanju, imaju čemu da se raduju jer astrolozi tvrde da će tri znaka naročito da se "opare" 2024.

To su sledeći znaci Zodijaka

OVAN

Vama novac nikada nije prioritet, ali niste "gadljivi" kada ga ima dovoljno. Zvezde kažu da će period od januara do marta 2024. biti veoma plodan za sve osobe rođene u znaku Ovna, naročito ako posluju sa inostranstvom ili očekuj neki novac da im stigne preko granice. Možda je reč i o stipendiji

RAK

Novac vma je važan, nekada i najvažniji, naročito onima pripadnicima vašeg znaka koji tvrde sasvim suprotno. Zato je ova vest za vas veoma važna - bće para 2024, mnogo više nego 2023, ali prethodnih godina, naročito ako ta dobit zavisi od drugih ljudi. Radujte se!

ŠKORPIJA

Vama već tokom ovog novembra sledi dobitak, zarada, priliv novca u bilo kom vidu, a što se tiče naredne godine astrolozi kažu da će naročito dobro za vas bito od januara do marta. Zato, zasucite rukave - isplatiće se, posebno ako slušate svoju intuiciju. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Horoskop: Tri VAŽNA dana u novembru
kalendar

Zvezde govore

07.11.2023. 02:15

Horoskop: Tri VAŽNA dana u novembru

Prema astrolozima, očekuju nas tri izazovna i opasna dana u novembru, ali će nam svemir dati priliku da jesen završimo pozitivno. Evo koji dani će biti najizazovniji u novembru.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
27°C
20.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve