Život
02.03.2023. 10:06
Hajdi Levi

Zvezde govore

Horoskop za mart: Nekome novac, nekom ljubav, a Vama...

horoskop, astrologija
Izvor: Shutterstock

OVAN

Vi ste glavna zvezda Martovskih ida, prolećne ravnodnevice i početka astrološke nove godine ulaskom Sunca u znak Ovna. Puni ste energije i na dobrom putu da bolje organizujete svoj život. U tome će vam pomoći sastanak Venere i Jupitera u vašem znaku 2. marta, a sledećeg dana susret Venere i Hirona, što će dati isceliteljsku snagu ljubavi, veliku moć da čini čuda, i konačno čaroliju velike konjunkcije, jedine konjunkcije spoljašnjih planeta (i planetoida) u kalendarskoj godini – Jupitera i Hirona, koja će se odvijati 12. marta. Kada Sunce uplovi u Vaš vatreni znak, neće uploviti samo već sa mladim Mesecom, što je znak novih početaka. Dočekajte promene vedro i spremno.

BIK

Venera će se u Ovnu sastati sa Jupiterom u dobrom aspektu, koji je spoj „velike“ i „male“ sreće, što deluje na Ovnove, Bika i Vagu, Strelca i Ribe. Merkur i Saturn istog dana treba da završe neke svoje uvide i lekcije, da bi Merkur nakon toga ušao u Ribe i zaćutao. Trebalo bi da 7. marta pomognete voljenim osobama. Istog dana, Saturn ulazi u Ribe posle 30 godina pauze i unosi red u haos, pomera naše granice, neslućeno, kao što je to učinio sa e-poštom i internetom između 1993-1996. Od 23. marta Pluton će iz vaše karijere izbaciti sve što ne valja, a vi ćete krajem meseca biti fokusirani na ljubav, lepotu i stvaralaštvo.

 BLIZANCI

Do 25. marta Mars se još uvek nalazi u Blizancima i ovo je mesec koji će završiti vašu mini životnu dramu koja je trajala u kontinuitetu sedam meseci i zbog koje niste mogli da budete aktivni, dobro raspoloženi i svuda prisutni kao i obično. Nakon 15. marta vaš „bag“ prestaje i vi ste opet svoj na svome. Nakon 7. doživećete velike promene u karijeri, vaša haotična situacija na poslu u naredne 2,5 godine će se dovesti u red i vi ćete prevazići i sebe i sopstvene limite koje ste imali. Neke prevare, poslovne laži, biće razotkrivene 16. marta. Ovo je trenutak istine, nemojte više trošiti energiju na „Potemkinova sela“. Posle 20. marta smislite šta želite i to ćete u narednom periodu ostvariti.

RAK

Mesec vam započinje dobrom poslovnom atmosferom, i još boljim vestima, jer više je onih koji mogu da vam pomognu. Vašu bolnu tačku u karijeri isceliće ženska osoba. Ljubav može planuti na poslu. Stare rane i povrede napustite, ulaskom u nove projekte, što donosi benefite. Počev od 7. marta, bićete u mogućnosti da obavite važnu korespodenciju, rezervišete svoj boravak na važnom putu ili obavite značajne razgovore. Postoji mogućnost da vas neko uvuče u sukob i iskoristi vaš nedostatak energije, što bi trebalo da ignorišete sredinom meseca. Posle 25. marta možete opet levitirati između ljubavi i prijateljstva. Čak i ako vas je nešto nevidljivo sputavalo u prethodnih sedam meseci, posle 25. više neće.   

LAV

Za Lavove je početak prolećne ravnodnevice i astrološke nove godine, pronalaženje nove životne svrhe i lično značajan događaj jer se njihova vladajuća planeta nalazi u egzaltaciji u znaku Ovna, a prati je Mlad Mesec koji obožava Sunce i znak je novih početaka. Ako ste mislili da ste izgubili sreću i nadu u životu, opet ćete je pronaći. Krajem meseca bićete podržani na planu vaše karijere, možda iznenada, neobičnim sredstvima, putem interneta. Već 7. marta imaćete dobre finansije i ozbiljan priliv novca. Oslonite se na svoju zaradu, zaboravite na kredite i nasledstva u naredne 2,5 godine. Pluton vam nakon 23. marta donosi transformacije na planu odnosa i partnerstava, na duže staze.

DEVICA

Pun Mesec u vašem znaku i Saturn u Ribama doprineće završavanju nekih poslova na osovini partnerstava. U oblasti braka ili odnosa konačno će biti uveden red, naravno u narednom 2,5 godišnjem periodu, a situacija je bila haotična i sumorna. Kao da ste bili zaglavljeni u mulju. Dobre vesti na kreditnom polju, polju tuđeg novca, nasledstva i alimentacije. Razvedenima moguća ljubav nakon bračnog brodoloma. Karijera uzleće, počev od 15. kada se pokreće sa mrtve tačke nakon sedam meseci, preuzimanjem inicijative, koja liči na buđenje iz zimskog sna. Pluton će vam posle 23. marta eliminisati loše poslove i navike. Vaša svadljivost treba da prestane preuzimanjem odgovornosti.   

VAGA

Drage Vage imaju priliku da uspeju na planu partnerstava, i poslovnog i ličnog, a mnogi pripadnici vašeg znaka počeće da rade sa svojom drugom polovinom. Neki iz vašeg jata uspeće da pronađu konačno, nakon mnogo pokušaja gospodina pravog. Imaćete sreće na sudu, a neke nepravde biće ispravljene. Vi ćete dobiti satisfakciju. Vaš svakodnevni posao već je dugo u haosu, i možda bi trebalo da u domen svojih usluga ili svakodnevnog posla uvedete malo reda. Saturn vam od 7. marta sabira i oduzima i pomera granice, pokazujući vam put opstanka, sada nezamisliv. U vašoj kući ljubavi, Pluton će eliminisati ono što ne valja. Ne samo pogrešne osobe već i pogrešna zadovoljstva. Ljubavne avanture mogu biti samo neobavezne.

ŠKORPION

Iskusićete pravu sreću već na pragu meseca u pogledu svakodnevnih poslova, kancelarijskog prostora, svojih okoštalih navika, pa i u pogledu kućnih ljubimaca, koje u ovom periodu, ukoliko ih nemate, treba da nabavite. Bićete favorizovani od strane žena, učitelja, eksperata i stranaca. Slabe tačke vašeg radnog mesta biće prevaziđene i otklonjene, ili će se bolni nedostaci svakodnevne rutine prekomponovati u povoljne, a kolege će postati mnogo uslužnije, prijemčivije i ljubaznije prema vama. Vaše emocije, bez obzira da li imate ili nemate partnera su u haosu i vreme je da u trezore svog srca uvedete red i proširite mu granice. Moguće transformacije doma, porodičnog gnezda. Mesecima niste imali pristupačno kreditno polje, sada su vam i ta vrata otvorena.

STRELAC

Dugo niste osetili životnu radost, bolje raspoloženje i imali u sebi toliko ljubavi da vam se prelivala i na druge, vaše simpatije, decu ili bližnje, u zavisnosti od životne dobi. Dobar period da učite ono što volite. Nakon 21. napravite reorganizaciju života i postavite nove prioritete u svojim planovima. Nove ljubavi će vas isceliti. U vašoj karijeri jedno značajno poglavlje će se završiti. Svakodnevni poslovi krajem meseca, počev od 25. marta biće u znaku dinamičnih, interesantnih poslova preko interneta, koje ćete započeti neobavezno, možda pomažući prijateljima, ili će vam posao biti kao igra, dobitak na lutriji. Vaša neslaganja sa partnerima i nedostatak takta u odnosima odlaze u istoriju, muzej sećanja u stilu Orhana Pamuka.   

JARAC

Vladar vašeg znaka 7. marta odobrava prestanak ograničenja na finansijskom planu. Mentalno, ne osećate se najbolje i potrebna vam je osama. Ujedno, period ispred vas u trajanju od 2,5 godine nije najbolji za kupovinu novih kola, ali ni polovnih, jer u tom slučaju kupujete mačku u džaku. Vreme je da sredinom meseca saznate pravu istinu o svojim podređenima, koji zabušavaju, ne rade dobro, otaljavaju posao, pri tome vas lažu ili potkradaju. Od 23. marta ove godine, pa do 2044. Pluton će vam poboljšati finansije jer je to jedan od kodova za bogatstvo. U vašoj kući, porodici i u vašim nekretninama, pri kupoprodaji stanova, očekuje vas nedvosmislena sreća, a neka porodična pitanja biće rešena u ovom periodu.

VODOLIJA

Vaš znak je pod najvećim pritiskom u zodijaku i nosilac najvećih promena zbog dva tranzita dalekih planeta, naime Saturn ga 7. marta napušta a Pluton mu se 23. pridružuje donoseći vašoj ličnosti, ali i celom čovečanstvu jer je Vodolija ljudski znak, neslućene promene. Unazad 2,5 godine Saturn vam je nametao ograničenja, dok će Pluton vašoj budućnosti dati intenzitet i dubinu koja vam je nedostajala. Prvi put mi pratimo ovaj dvadesetogodišnji tranzit svesno, znajući za ovu planetu, ali on nam je i pre toga doneo industrijsku i Francusku revoluciju. Daleka putovanja su lek za vašu dušu. Planirajte ih i maštajte. U vašoj porodici zvezde će biti porodični prijatelji. U ljubavi konačno bez trzavica. 

RIBE

Mart počinje idilično, srećom i poboljšanjem u finansijama, uspostavljanjem novih vrednosti i načina na koji vrednujete sebe, a prisustvo Merkura od 3. marta od vas traži da ne razmišljate, nego da verujete. Naročito vašim partnerima, ali i drugim ljudima, kao na primer nadređenima. Mnoge dugove ćete isceliti. Važno je da se finansijski organizujete na godišnjem nivou, počev od 21. marta, dana prolećne ravnodnevice. Moguće je da ljubav ostvarite preko interneta i da budete onlajn sa bližnjima i osobama koje volite. U odnosima i partnerstvima razvijajte umeće prilagođavanja. Realizujte svoje snove, to vam više neće biti nedostižno, počev od 7. marta.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ljubi ga majka: Ovo su najbolje i najgore svekrve po Zodijaku
Snaja i svekrva

Horoskop

12.11.2021. 13:05

Ljubi ga majka: Ovo su najbolje i najgore svekrve po Zodijaku

Odnos snaje i svekrve uglavnom nije lak. Žene se često trude da udovolje svojim svekrvama da bi pokazale kako ne planiraju da im "ukradu" mezimca. Zbog privrženosti sinu, majke ponekad nesvesno pokušavaju da kontrolišu njegov odnos sa suprugom.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
28°C
30.09.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

SP u košarci

Vidi sve