Život
25.02.2024. 04:00
R.E.

Da li ste se pronašli?

Horoskopski znaci kada su bolesni: Ko kuka, a ko stoički podnosi sve

doktor
Izvor: Shutterstock

Bolesti, teže ili lakše, sastavni su deo naših života. Međutim, nekoga obori kijavica, a neko i ozbiljnije bolesti "pregura na nogama". Ima li horoskop veze sa tim? Hajde da pogledamo...

OVAN

Neće se baš prenemagati ali će, za svaki slučaj, svima staviti do znanja da "nije za upotrebu", čak i kada se radi o najbezazlenijem nazebu. I treba ih razumeti - pustite ih da odboluju svoje i da nam se vrate puni energije, koja ih inače odlikuje.

BIK

Tvrdoglavo će odbijati vašu pomoć kad im nije dobro, zato ih pustite da je sami zatraže. Nisu "gnjavatori" koji se uvuku u krevet i traže da se "svet okreće oko njih" kada im nije dobro, ali to ne znači da im pomoć ipak nije potrebna. Samo ih treba saslušati.

BLIZANCI

Kod njih je "ili-ili": pojedini predstavnici ovog znaka legnu u krevet nakon najslabijeg "žiganja", dok oni drugi stojički podnose i najjače migrene. Ko je vama od njih zapao?

RAK

Uvek su željni pažnje i ljubavi, te će i najslabiju kijavicu iskoristiti da se malo "maze". Ok, i to je za ljude, nemojte ih osuđivati, jednostavno su takvi. I još nešto, znajte da će i oni vama rado pomoći kada vas bolest obori. 

LAV

Vole da budu u centru pažnje, ali ne i da pokažu da su ranjivi, te će bolesti "nositi na nogama" i, zapravo, tako skretati pažnju na sebe. "Vidiš, mogu i 'mrtav bolestan' sve da postignem", govoriće vam vaš Lav. Ne verujte mu, već mu pomozite. 

DEVICA

Ima među njima onih koje "bole sve rane ovog sveta". Ako imate takvu Devicu u svom okruženju razmislite - šta je, zapravo, razlog te hipohindrije? Nedostatak pažnje, ljubavi, samopouzdanja? Pomozite im.

VAGA

Stoički podnose sve, retko ćete ih čuti da kukaju, ali kada ih nešto stvarno zaboli onda će se tome posvetiti "sad i odmah", ne tražeći ničiju pomoć. 

ŠKORPIJA

Vole da budu zdravi i fit, često ćete ih videti u teretani, na časovima joge, na stazama za trčanje, ali kada im nije dobro ipak ne hitaju kod doktora. "Od nečega mora da se umre", reći će vam vaša Škorpija dok je nagovarate da ode kod lekara. 

STRELAC

Ne opterećuju druge kada im nije dobro, ali ni sebe, zbog čega im prevencija nije jača strana, kao ni doslednost u lečenju. Zato, budite uz njih i proveravajte da li prepisanu terapiju uzimaju redovno. 

JARAC

Kao i u svemu ostalom, tako i u bolesti, ove osobe su detaljne: čitaju sve što piše u uputstvu za upotrebu leka, redovno rade sistematske preglede i ono što je najvažnije - ne gnjave okolinu u vezi sa tim. 

VODOLIJA

Vole život, samim tim i svoje zdravlje, ali ih ipak treba malo pogurati da se redovno pregledaju. Ne kukaju i ne traže pomoć drugih kada im nije dobro, ali će vam zameriti ako ih ne pitate kako su. 

RIBE

Među ovim znakom je najviše osoba koje od problema beže u bolest. Skloni su depresiji ako im nije dobro, pesimističkim prognozama, te je potrebno malo ih ohrabriti da budu uporni i da je nekada naša glava razlog bolesti. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Koji horoskopski znak se najbolje ljubi
Poljubac

Astrologija

05.04.2022. 10:10

Koji horoskopski znak se najbolje ljubi

Svaki horoskopski znak je dobar u nečemu, a za ovih šest važi da se najbolje ljube. Pročitajte da li ste među njima.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
22.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve