Život
26.09.2023. 02:15
R.E.

Horoskop

Pun Mesec donosi velike promene OVIM znacima

Pomračenje Meseca
Izvor: Shutterstock

U petak 29. septembra Mesec nad nama će biti pun, i to u znaku Ovna. Astrolozi kažu da sledeća četiri znaka Zodijaka mogu da očekuju značajne promene.

OVAN

Napokon je došlo vreme da se posvetite, svom svojom snagom, cilju koji Vam je odavno prioritet, davno sanjanom snu. Sada su velike šanse da Vam se želje ispune, ali morate se tome posvetiti. Budite vredni, buite uporni. Takođe, sada je vreme i da rešite neke davne konflikte, nesporazume, svađe. Hrabro stanite pred osobu s kojom želite da izgladite problem i verujte u uspeh.

RAK

Pune mesec u vašem slučaju donosi krešendo događaja koji su počeli da se zahuhtavaju odavno. To se najpre odnosi na vaš posao. Možda će vam se sada ukazati neke sasvim nove prilike za biznis, prihvatite ih, ali možete slobodno i da pokažete inicijativu, da predodređenima iznesete svoje nove ideje. Ili, možda, da tražite povišicu.

VAGA

Došlo je vreme da se fokusirate na svoje emocije, na ljubavni odnos. Spremite se na buru ali i na to da preispitate sebe, svoje postupke i šta je dovelo do trzavica sa partnerom. Možda je rešenje u promeni statusa vašeg odnosa? Probajte. Ako ste slobodni, sada je vreme da detaljnije  analizirate eventualne emotivne partnere. Ko je prava osoba za vas? To niko ne zna, ali dok nekome ne pružite šansu nećete ni vi znati. Srećno!

JARAC

Promene u porodici su pred vama. Možda ćete se seliti, kupiti ili prodati neku nekretninu. Takođe, mogu vam zakucati na vrata i iznenadni gosti, familija iz daleka. Radujte se, u svakom slučaju ali i ne reagujte burno jer su trzavice, ipak, moguće.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Tri znaka Zodijaka koja od sredine septembra čeka velika sreća
depresija, tuga, sreća

Ruski astrolog tvrdi

19.09.2023. 04:45

Tri znaka Zodijaka koja od sredine septembra čeka velika sreća

Ruski astrolog Pavel Globa, veoma popularan u bivšim sovjetskim državama, kaže da dva znaka Zodijaka od sredine septembra pa sve do kraja jeseni, čeka neobično povoljan period.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
30.11.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve