Život
06.04.2022. 22:45
Beta

Od 7. do 11. aprila

"Isplovi, zabaci, ulovi"

jahta
Izvor: Shutterstock

Na Beogradskom sajmu otvara se 42. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova, na kome će se do 11. aprila, pod sloganom "Isplovi, zabaci, ulovi", predstaviti više od 100 izlagača, objavili su organizatori.

Specijalizovanu regionalnu manifestaciju namenjenu ljubiteljima i korisnicima svih vrsta plovila, sportovа na vodi i ronjenjа, opreme za lov i ribolov, nautičkе, kamp opremе otvoriće ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović.

Posetiocima će u halama 1 i 4 biti predstavljena ponuda glisera, jahti, jedrilica, čamaca, skutera, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za sportove na vodi, obuke, čartera i drugih elemenata nautičkog turizma, saopštio je Beogradski sajam.

Deo izlagačkog programa biće prilagođen rečnim nautičarima, ljubiteljima jezera i plovnih kanala, regata, splavarenja i ostalih sportsko-rekreativno-turističkih aktivnosti.

Najveći uvoznici i distributeri predstaviće lovačko naoružanje, municiju i konfekciju, štapove za pecanje i sav drugi ribolovački pribor. Očekuje se i veliki broj zanatlija, koji će predstaviti svoje proizvode.

Radno vreme sajma biće od 10 do 19 časova, a poslednjeg dana sajma od 10 do 16 časova. Ulaznica će koštati 400 dinara, a parking u sajamskom krugu 150 dinara po satu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Abramovičeva jahta u turskom letovalištu
Turkey Abramovich Yacht

Rat u Ukrajini

22.03.2022. 10:20

Abramovičeva jahta u turskom letovalištu

Jahta milijardera Romana Abramoviča pristala je na jugozaopadu Turske, zemlje koja ne primenjuje zapadne sankcije protiv ruskih oligarha.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
18°C
09.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve