ISPOVEST SLAVNE MANEKENKE: Sa depresijom se borim od malih nogu

ISPOVEST SLAVNE MANEKENKE: Sa depresijom se borim od malih nogu

Foto: Instagram


Kjara Delevinj otvoreno je govorila o bolesti modernog doba s kojom se suočila još u ranom detinjstvu kada je čak pomišljala i na samoubistvo.

Kjara Delevinj ima sve. Mladost, tek su joj 23 godine, lepotu i status najplaćenije manekenke na svetu koja dnevno zaradi i više od 12 000 evra.

Njeno priznanje nesretna da se od detinjstva bori s depresijom izazvalo je lavinu negativnih komentara “hejtera” koji Britanki prigovaraju da “traži hleba preko pogače”.

Zato je njeno otvoreno priznanje da pati od depresije veoma važno.

– Još od osnovne škole sam previše očekivala od same sebe. Toliko sam se iscrpljivala da sam se u jednom trenutku potpuno mentalno slomila. Bila sam suicidna i mislila da sam sama na svetu. Nisam želela da živim – izjavila je manekenka na nedavnom kongresu Women in the World.

Kjara se suočavala sa depresijom i tokom najvećih poslovnih uspeha, snimanja kampanja za brendove poput Luisa Vuittona, a u svemu je, kaže, srećom imala podršku porodice.

MUZA Kjara Delevinj i Karl Lagerfild

MUZA Kjara Delevinj i Karl Lagerfild

Manekenka, koja je upravo snimila kampanja za francusku kuću Saint Laurent i imala glumački izlet u filmu “Suicide Squad”, na Tviteru je još jednom skrenula pažnju na to da depresija ne zaobilazi poznate i uspešne.

– Ne krivim modnu industriju. Depresija me je snašla mnogo ranije. Srećna sam što imam priliku da radim ovaj posao, ali moram da kažem da sam bežala od problema i na taj način samu sebe dovodila do granica izdržljivosti. Sad sam skoncentrisana na snimanje i trudim se da naučim da volim samu sebe – napisala je Kjara.

Obožavaoci su pozdravili manekenkinu iskrenost, a to što je javno progovorila o bolesti od koje u svetu pati više od 350 miliona ljudi pohvalili su i lekari ističući Kjaru kao pozitivan primer  aktualizirati tu problematiku.} else {

loading...

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar