Život
12.11.2022. 04:05
R. E.

Astrologija

Jarac: Horoskop za novembar

jarac
Izvor: Shutterstock/Ekspres

Saturn, planeta koja vlada Vašim horoskopskim znakom, je u oktobru završila retrogradan hod, što znači da ćete sada moći da napravite bolju ravnotežu između posla i privatnog života.

Koliko god da su osobe rođene u znaku Jarca poznate kao ambiciozne u poslu, važno je da upamtite da je harmonična atmosfera u domu, jedan od preduslova uspešne karijere.

Potrudite se da dovoljno vremena posvetite porodici, jer ćete biti srećniji na svim poljima, kada je kod kuće sve kako treba.

Novembar će za vas biti mesec obeležen kompromisima i prilagođavanjem. Kada Venera, planeta ljubavi i romantike, uđe u polje Strelca 15. novembra, počećete da preispitujete svoj ljubavni život.

Ljudi često za Vas misle da niste emotivni i skloni romantici, ali to nije tačno. Kada je odnos sa partnerom u pitanju, Vas najbolje opisuje izreka "tiha voda breg roni". Najbolji savet Vam je da postanete malo ekspresivniji i da voljenoj osobi jasno stavite do znanja kako se osećate.

Na ruku Vam ide to što Merkur, planeta komunikacije ulazi u polje Strelca 17. novembra, pa ćete biti više motivisani da se izrazite na pravi način. Ukoliko niste u vezi i trenutno Vam je potrebno da budete sami, ovaj tranzit Vam daje priliku da budete iskreni prema sebi.

Kada je posao u pitanju, važan datum će biti 18. novembar. Tada će Sunce napraviti sekstil sa Plutonom, u polju Jarca. Sekstil je dobar astrološki aspekt i kao rezultat ovog tranzita, postaćete još motivisaniji.

Zbog toga je moguć nepredak u karijeri, kao i veći priliv novca.

Od 22. novembra počećete da ubirate plodove nekog projekta koji ste ranije započeli, piše "Allure".

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Vaga: Horoskop za novembar
Vaga

Astrologija

09.11.2022. 07:10

Vaga: Horoskop za novembar

Početak novembra je bio stresan, ali ćete kraj meseca dočekati puni elana.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
28°C
14.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve