Jutroskopski pogled na prve zrake sunca

Jutroskopski pogled na prve zrake sunca


Svi znamo da većina nas kada otvori oči najčešće prvo pogleda u telefon, tablet, „protrči“ kroz društvene mreže. Da li su i vaša jutra nalik ovom?

Kako preživeti jutro posle raskida_1

Evo jednog saveta kako da bez ikakve tenzije, uz omiljeni doručak i sa razvučenim osmehom započnete svoj dan.

Doručak koji ću večno pamtiti_2

Bilo da jutro dočekujete sami ili u nečijem društvu, pronašli smo blog Jutroskop na veb stranici dobrojutro.rs na kojoj ćete uz prve zalogaje i jutarnju kafu pronaći onaj jutarnji mir, ali i inspiraciju za dan koji je pred vama.

jutroskop-01Zanimljive priče brojnih blogera na jednom mestu vodiće vas kroz doživljaje i razmišljanja ovih savremenih pisaca.

Ukoliko volite britku reč Ivana Tokina, koji na svojstven način prenosi atmosferu prestonice, uživaćete u njegovim tekstovima. Egzotični doživljaji ovog leta biće vam bliži sa Jelenom Bašević – Snovi u koferima i Bogdanom Stevanovićem – Blogdan. Za vedra jutra tu je Saša Simović – Sunčana strana života, a Staša Vukadinović će vam otkriti najlepše detalje jutra koje vaše oko nije zapazilo. Ukoliko ste iskreni emotivac sigurno će vas osvojiti priče Jovane Kešanski, dok će vas Milja Milojčić provesti kroz ranojutarnja opažanja koje samo novinari mogu da dožive na duhovit i inteligentan način.

Po doručku se dan poznaje_2Dok budete uživali u jutroskopskim pričama sigurno ćete ogladneti. Srećom, svaki tekst će pratiti recept pa ćete bez muke pripremiti jutarnji obrok. Kad već vraćamo jutro i doručak tamo gde mu je mesto, kući, bitno je da to bude na pravi način. Pozitivna energija, radost i kućna atmosfera ispunjena toplim ljudskim emocijama je ono na šta nas asocira na dobra jutra koja svi pamtimo. Zato započnite dan na pravi način i poželite Dobro jutro starim, dobrim navikama!

jutroskop-04

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar