JYSK daje slobodan dan roditeljima prvaka

JYSK daje slobodan dan roditeljima prvaka


Međunarodni maloprodajni lanac JYSK ove godine će svim zaposlenima kojima dete kreće u prvi razred osnovne škole, dati slobodan radni dan u ponedeljak 2. septembra, na prvi dan nove školske godine, kako bi lično ispratili svoje prvake u školu.

S obzirom na to da je prvi dan škole jedan od najvažnijih dana u životu svakog prvaka JYSK se ovom odlukom pobrinuo da svi zaposleni mogu da budu prisutni uz svoju decu kako bi prošao u pozitivnom i prijatnom okruženju.

“Prvi dan škole jedan je od najvažnijih događaja svakom detetu, a podrška roditelja je bitna kako bi s njima podelili te trenutke i zajedno zakoračili u novo životno doba. Svim našim zaposlenima čije dete kreće u prvi razred poklanjamo slobodan dan, i sretni smo što to možemo da im omogućimo”, izjavila je direktorka ljudskih resursa Jadranka Čulo Petrovčić.

Slobodan dan za roditelje kojima mališani polaze u školu JYSK uvodi prvi put i još jedna je od pogodnosti za zaposlene JYSK-a.

Više informacija o JYSK-u možete pronaći na Facebook stranici i Instagram profilu, kao i na službenoj web stranici JYSK.rs.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar