Život
22.01.2021. 16:50
Promo

Kako izabrati stan po meri cele porodice?

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Ako ste u prilici da birate stan za svoju porodicu, sasvim sigurno imate mnoštvo kriterijuma koji treba da budu zadovoljeni pre kupovine. Stambeno rešenje treba da bude adekvatno za dugi niz godina i za sve članove porodice.

Wellport stanovi na Novom Beogradu su veoma popularni jer osim sigurne luke nude i stil života koji je po meri modernog čoveka.

Novi životni prostor treba da bude bezbedan, moderan, kvalitetno izveden, funkcionalan i na odličnoj lokaciji. Baš zato je Wellport kondominijum mesto koje treba imati u vidu pri izboru svog novog doma.

Miran kraj grada

Za miran porodični život potreban je i miran kraj, bez buke velikih saobraćajnica i gradske gužve. Dobra lokacija omogućava da se svi članovi porodice zaista odmaraju kada su u domu, bez buke koji dopiru sa ulice.

Koncept kondominijuma pruža osećaj mira jer su svi njegovi sadržaji prostorno izdvojeni i rezervisani za njegove stanare. Odlikuje ga prijatna atmosfera zahvaljujući dobro dizajniranim sadržajima (privatni park, igralište za decu, prostor za kućne ljubimce, teretana na otvorenom...).

Sigurnost i prijatan ambijent pun zelenila i udobnog urbanog mobilijara, omogućavaju funkcionisanje pomalo zaboravljene institucije susedstva. Takvi detalji će verovatno najviše značiti deci i penzionerima koji obično najviše vremena provode družeći se u parkovima.

Uštedite vreme za traženje parkinga

Parkiranje u Beogradu je više nego komplikovano usled njegovog brzog razvoja koji nije predvideo i rast broja automobila. Svakodnevno traženje parkinga ne možemo da izbegnemo kada se krećemo gradom. Neminovno gubimo određeni broj sati mesečno na ovu neželjenu aktivnost. Zato je pri kupovini stana sopstveno parking mesto jedan od prioriteta.

Stan sa parking mestom nije nerealan zahtev. Naprotiv! Wellport kondominijum poseduje podzemnu garažu na dve etaže i svaki stan u njemu ima svoje pokriveno parking mesto. Podzemna garaža ima video nadzor i elektronski čitač tablica, što eliminiše brigu za bezbednost vozila.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Bezbednost dece na prvom mestu

Deca uvek traže prostor za sebe koji im omogućava ranu socijalizaciju i pre nego što krenu u vrtić. Ako u blizini stana nema adekvatnog parka ili igrališta, roditelji su prinuđeni da decu voze u drugi kraj ili da se opredele za dečije igraonice.

Jedan od bitnih kriterijuma kod kupovine stana trebalo bi da bude i ta dečija „infrastruktura“ koja značajno olakšava život roditeljima i deci. Kondominijum Wellport sadrži moderno dizajnirano dečije igralište, pored parka koji će im takođe biti dobar prostor za zabavu. Igralište je ograđeno tako da roditelji ili osobe koje čuvaju decu ne moraju da brinu da će se deca izgubiti.

Budući da je kondominijum sa odličnom zaštitom, nema bojazni od toga da u njega ušetaju sumnjiva lica sa ulice. Svi stanovi u okviru stambenog kompleksa imaju kartični pristup i interfon sa video nadzorom, kao i recepciju sa konstantnim profesionalnim obezbeđenjem. Starija deca koja ostaju sama u stanu su potpuno zaštićena od provala ili bilo kakvih neprijatnosti od strane trećih lica.

Organizovano održavanje zgrade

Pri kupovini stana mnogi zaborave jedan važan detalj koji i te kako utiče na kvalitet življenja, a to je održavanje zgrade. Tako mnoge novije zgrade ubrzo izgube svoj sjaj ako održavanje zgrade nije dobro ili nije nikako organizovano. Samim tim pada i tržišna vrednost stana jer zgrada brzo propada. Ako se zanemari ovo pitanje, kupovina stana u Beogradu može da bude vrlo neprijatno iskustvo.

Kondominijum ima dobro organizovan sistem tehničkog nadzora i održavanja koji omogućava trajanje svih pogodnosti koje pruža.

Tekuće održavanje podrazumeva čišćenje, održavanje stolarije, kao i proveru svih aparata i opreme koji postoje u zgradi. Ovo poslednje se odnosi na protivpožarne sisteme, sistem odimljavanja u garažama, toplotne podstanice i mašinske instalacije. Održavanje zgrade je proces u kome učestvuju stručna, obučena i sertifikovana lica i službe.

Tehnička rešenja koja garantuju komfor

Neminovno je da se viđenje komfora i kultura stanovanja menjaju godinama. Danas je komfor vezan u najvećoj meri za primenu novih, vrlo praktičnih tehnologija koje štede vreme i pružaju sigurnost.

Smart House sistem objedinjuje rad određenih kućnih aparata poput rasvete, bojlera, klima uređaja, podizača roletni i podnog grejanja. Informacije o radu uređaja i upravljanje njima su dostupne putem besplatne mobilne aplikacije. Smart House sistem je dostupan u Wellport kondominijumu na zadovoljstvo svih kupaca koji žele da uživaju u blagodetima novih tehnologija.

Pogledajte video prezentaciju Wellport kondominijuma i uverite se u blagodeti koje pruža za vašu porodicu. Kupovina stana u Beogradu je sjajno iskustvo ako posetite Wellport prodajnu kancelariju i pokazni stan koji se nalazi u Ulici Tadije Sondermajera 1.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
4°C
20.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve