Život
06.11.2020. 18:49
Promo

KAKTUS 2020: Frikom nagrađen za najbolju Društveno odgovornu integrisanu kampanju

vizual.jpg

Održan je šesti po redu festival integrisanih komunikacija KAKTUS 2020, pod sloganom „Unique in being different“ na kome je kompanija Frikom osvojila nagradu za najbolju Društveno odgovornu integrisanu kampanju - „Dom je tamo gde je Quattro“. Ova kampanja je u 2020. godini zasigurno obeležila poslovanje kompanije Frikom i naglasila važnost doma i porodice, ali i solidarnost i humanost jedne kompanije.

U saradnji sa Crvenim krstom Srbije, kompanija Frikom ove godine je organizovala akciju u okviru koje su potrošači kupovinom sladoleda Quattro 1650ml učestvovali u doniranju sredstava za poboljšanje kvaliteta kuvanih obroka za korisnike Narodnih kuhinja. Tako su verni potrošači pored uživanja u omiljenim ukusima ujedno i doprineli realizaciji ove donacije. Budući da drugi put organizuju ovu vrstu donacije, kompanija Frikom i Crveni krst su zajedničkim snagama dokazali da je moguće biti human i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Kao i prethodne godine, KAKTUS 2020, iako u online formatu, ponudio je učesnicima kvalitetan i raznovrstan program iz različitih oblasti integrisanih komunikacija. KAKTUS je strukovna nagrada koja se dodeljuje kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije pojedinačne i integrisane kampanje u protekloj godini. Stručni žiri, koji čine ugledni profesionalci iz kreativnih, PR i digitalnih agencija i produkcijskih kuća iz Srbije i regiona, je zadužen za odabir pobednika koji dobija KAKTUS.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
33°C
30.07.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve