Život
02.01.2022. 08:15
R.E.

Šta to znači?

Kineski horoskop: Ulazimo u godinu Vodenog Tigra

kina
Izvor: Shutterstock

Kineska Nova godina, prema lunarnom kalendaru, počinje 1. februara i biće u znaku Vodenog Tigra. To je znak koji dolazi svakih 12 godina i odnosi se na osobe koje su rođene: 1962, 1974, 1986, 1998. i 2010. godine.

Tigar je simbol energije i nepredvidivosti i zbog toga nas očekuje baš takva godina - dinamična i puna promena.

Ovo će biti dobra godina za sve one koji su želeli da promene svoj život, da počnu nov biznis, da se presele, ili upišu neki nov fakultet.

Dakle, sve opcije koje vam se budu nudile prihvatite jer će vam Vodeni Tigar pomoći u realizaciji. Bitno je da budete samouvereni i odlučni.

I kreativnost će u ovoj godini biti izražena više nego inače, zato se nemojte stideti da svoje ideje napokon predočite celom svetu. 

Vodeni Tigar je predator koji brzo i lako dolazi do svog cilja, zato i mi treba tako da se ponašamo: da stremimo uspehu i da ne odustajemo od svojih planova.

Godina će biti dobra za hrabre osobe koje ništa ne odlažu, a najbolja za one koji su upravo rođeni u znaku Tigra. 

Žene rođene u znaku Tigra su strastvene, dominante i pametne.

Teže ka tome da budu nezavisne i osvoje ceo svet.  Sklone su skandalima jer burno reaguju na provokacije i ponašanje koje im nije po volji. Zbog svoje odlučnosti i samouverenosti u ovoj godini mogu očekivati dosta uspeha u karijeri.

Muškarci rođeni u ovom znaku su neustrašivi i uporni.

Grubi su prema sebi, skloni samokritikama. Tigrovi uvek postignu svoj cilj, imaju veliku maštu i ozbiljno shvataju sve što rade. U ovoj godini bi trebalo da pažljivo saslušaju svaki predlog i da pozitivan uticaj svog znaka maksimalno iskoriste.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Ljubi ga majka: Ovo su najbolje i najgore svekrve po Zodijaku
Snaja i svekrva

Horoskop

12.11.2021. 13:05

Ljubi ga majka: Ovo su najbolje i najgore svekrve po Zodijaku

Odnos snaje i svekrve uglavnom nije lak. Žene se često trude da udovolje svojim svekrvama da bi pokazale kako ne planiraju da im "ukradu" mezimca. Zbog privrženosti sinu, majke ponekad nesvesno pokušavaju da kontrolišu njegov odnos sa suprugom.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
09.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve