Kineskinja ubrizgala voćni sok u venu! U organizmu usledio je pakao

Kineskinja ubrizgala voćni sok u venu! U organizmu usledio je pakao

Foto: Printscreen Youtube


Pedesetjednogodišnja Kineskinja skoro je umrla pošto je direktno sebi u venu ubrizgala sok napravljen od 20 vrsta voća, s bizarnim obrazloženjem da joj je bila želja da njen organizam na najbolji način “upije” vitamine, prenosi BBC.

Međutim, ubrzo posle ubrizgavanja ” infuzije” domaće proizvodnje, osetila je svrab na koži i dobila povećanu temperaturu. Ona je prve simptome posle ubrizgavanja ignorisala, a u bolnici je završila kad je njen šokirani suprug saznao za koktel koji je sebi ubrizgala u venu.

 

Lekari bolnice u kineskom gradu Hunanu u koju je primljena, kazali su da je njen organizam pretrpeo ogromnu štetu jer su se razvile brojne infekcije, koje su dovele do početka otkaza srca, bubrega i jetre.

Zahvaljujući tome što su joj lekari pročistili krv i dali odgovarajuće antibiotike, njoj se zdravstveno stanje posle pet dana popravilo.

“Mislila sam da je voćni sok zdrav i da mi ne može škoditi ni na ovaj način”, pojasnila je pedesetjednogodišnja žena koja je sklona praktikovanju alternativne medicine.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar