KOFER U RUKE I PUT POD NOGE: Učestvujete u nagradnoj igra AIK Banke i Visa-e i osvojite putovanje

KOFER U RUKE I PUT POD NOGE: Učestvujete u nagradnoj igra AIK Banke i Visa-e i osvojite putovanje


AIK Banka i Visa vas pozivaju da učestvujete u nagradnoj igri pod nazivom „Kofer u ruke i put pod noge“, namenjenoj svim korisnicima Visa platnih kartica AIK Banke.

Sve što je potrebno jeste da za vreme trajanja nagradne igre izvršite najmanje jednu transakciju na POS terminalima u zemlji ili inostranstvu u iznosu od najmanje 1.500 RSD.

Pravo učešća imaju svi punoletni korisnici Visa platnih kartica AIK Banke (Visa Electron, Visa Classic i Visa Gold) sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Najsrećniji korisnici biće nagrađeni vrednim putovanjima, od kojih je glavna nagrada put u Sloveniju, koja obuhvata avionski aranžman i 3 noćenja sa doručkom za dve osobe u Hotelu Kempinski Palace 5* u Portorožu, uz ispijanje šampanjca i uživanje u bogatoj ponudi wellness centra.

Druga nagrada je put za dve osobe na Kopaonik koja uključuje 5 noći u superior sobi uz polupansion i ručak dobrodošlice u Grand Hotel Spa 4* kompleksu.

Treća nagrada su 3 vikenda za dvoje sa doručkom u Hotelu Sheraton Novi Sad i opuštanje u wellness centru uz nezaboravan pogled na grad. Pored glavnih, tu su i utešne nagrade, i to 3 Carnex paketa sa proizvodima u težini dobitnika.

Izvlačenje će biti održano 18. septembra, a imena srećnih dobitnika biće objavljena na internet stranici www.aikbanka.rs u roku od 10 dana od dana izvlačenja.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da ulepšate ostatak godine avanturom na najlepšim destinacijama regiona. Napravite što veći broj transakcija u periodu od 20. avgusta do 18.
septembra i povećajte svoje šanse za osvajanje neke od vrednih nagrada.
Srećno!

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar