Kompanija “Dunav” obradovala školarce u Mečkovcu paketićima

Kompanija “Dunav” obradovala školarce u Mečkovcu paketićima


Kompanija “Dunav osiguranje” uručila je 23. decembra novogodišnje paketiće učenicima OŠ “Dositej Obradović” iz Mečkovca, u okolini Vranja, koji su nakon četiri godine učenja u neuslovnoj staroj školi dobili novu školsku zgradu.

Boban Kostić, direktor Glavne filijale Dunav osiguranja daruje paketiće deci

Boban Kostić, direktor Glavne filijale Dunav osiguranja daruje paketiće deci

Zahvaljujući poznatom televizijskom formatu “S Tamarom u akciji” i Kompaniji “Dunav osiguranje”, učenici izdvojenog odeljenja u selu Mečkovcu nadomak Vranja iz improvizovane škole kontejnerskog tipa od početka ove školske godine prešli su da uče u novom objektu.

Novogodišnji pokloni su izazvali pažnju školaraca

Novogodišnji pokloni su izazvali pažnju školaraca

Ova škola je jedna od malobrojnih u Srbiji u kojoj iz godine u godinu broj učenika raste, a rekonstruisana je pre svega zahvaljujući angažovanju učiteljice Edite Vuković, medija, Kompanije “Dunav” i zalaganjem lokalne samouprave.

Gosti i domaćini - OŠ Dositej obradović u Mečkovcu

Gosti i domaćini – OŠ Dositej obradović u Mečkovcu

“Učiteljica je zbog nedovoljnih kapaciteta škole došla na ideju da se obrati ekipi emisije ‘S Tamarom u akciji’, a naravno, Kompanija ‘Dunav osiguranje’ je svojim sredstvima doprinela da mi danas budemo ovde, a da deca od 1. septembra uđu u novu školu”, kaže direktorka OŠ “Dositej Obradović” Aleksandra Manić.

Učenica OŠ Dositej obradović iz Mečkovca

Učenica OŠ Dositej obradović iz Mečkovca

Školsko zvono u ovom selu danas zvoni za sedmoro đaka, a narednih godina očekuje se skoro tri puta više učenika.
Kompanija „Dunav osiguranje“ i Glavna filijala u Vranju i ove godine nastavljaju tradiciju poklanjanja novogodišnjih paketića, a pripremljeno je više od 170 paketića koje će Kompanija podeliti javnim ustanovama u Pčinjskom okrugu.

Učenice OŠ Dositej Obradović u Mečkovcu

Učenice OŠ Dositej Obradović u Mečkovcu

“Tokom godine, ova škola je u potpunosti renovirana, a veliki doprinos tome, pored lokalne samouprave, dala je i naša kompanija”, rekao je direktor Glavne filijale “Dunav osiguranja” u Vranju Boban Kostić i poželeo učenicima dobar uspeh u školi i srećne predstojeće praznike.

Kompanija “Dunav osiguranje” šestu godinu zaredom daruje novogodišnje paketiće deci širom Srbije.

“Najveću satisfakciju osećamo kad smo tu za najmlađe, jer njihovo hvala od srca i osmeh na licu od neprocenjive su vrednosti. Za našu kompaniju danas su sklopljena prijateljstva s decom od posebne vrednosti jer je i naš moto Prijatelj ostaje prijatelj”, poručio je Kostić.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar