Kompanija „Dunav“ poklonila novogodišnje paketiće deci u SOS dečijem selu

Kompanija „Dunav“ poklonila novogodišnje paketiće deci u SOS dečijem selu


U susret novogodišnjim i božićnim praznicima Kompanija „Dunav osiguranje“ poklonila je novogodišnje paketiće deci u SOS dečijem selu u Sremskoj Kamenici

Kompanija „Dunav osiguranje“ petu godinu zaredom daruje više od 2.000 slatkih novogodišnjih paketića devojčicama i dečacima koji borave u 86 ustanova širom Srbije, kao i deci ugroženoj zdravstvenim i egzistencijalnim problemima.

Podela novogodišnjih paletica deeci u SOS selu

 

„U Vojvodini ćemo obići vise od 20 ustanova i darovaćemo preko 500 paketića. Mi svake godine dolazimo u SOS dečije selo i srećni smo što dobijamo priliku da pokažemo da smo pre svega prijatelji ove dece“, istakla je Nataša Novčić, direktorka GFO „Dunav osiguranje“ Novi Sad, prilikom uručenja novogodišnjih paketića štićenicima u SOS dečjem selu i Sremskoj Kamenici.

v.d. direktor SOS sela Mirko Jankelić

Novčićeva dodaje da je poklon najlepši način da se pokaže „šta osećamo, da pokažemo šta mislimo, da se s nekim sprijateljimo“.

Najveća nacionalna osiguravajuća kuća „Dunav osiguranje“ nastoji da obraduje najmlađe i učini im novogodišnje i božićne praznike veselijim.

Mirko Jankelic

„Zahvaljujući Kompaniji ‘Dunav osiguranje’, deca i dečije selo osećaju se sigurnim tokom cele godine, a pogotovo nam mnogo znači ova akcija Kompanije i pokloni koje daruju – novogodišnji slatki paketići, koji će obradovati našu decu“, rekao je direktor SOS dečjeg sela u Sremskoj Kamenici Mirko Jankelić.

Nakon svečane priredbe koju su izvela deca Dečijeg sela, direktor te ustanove uručio je
zahvalnicu Kompaniji „Dunav osiguranje“ za plemenitost i humanost koju pokazuje ove
godine, kao i mnogo godina unazad.

Natasa Novcic, dir. GFO Dunav osiguranje Novi Sad

Zahvalnicu je ispred Kompanije „Dunav“ primila Nataša Novčić, direktorka GFO „Dunav osiguranja“.

Priredba dece iz SOS sela za prijatelje sela

Do 13. januara 2019. godine direktori regiona i glavnih filijala „Dunava“, uz najlepše novogodišnje želje, uručiće paketiće i deci u Nišu, Vranju, Užicu, Sremskoj Mitrovici, Obrenovcu, Mladenovcu, Lazarevcu, Zrenjaninu, Somboru, Leskovcu, Pančevu, Pirotu, Kruševcu, Požarevcu, Smederevu, Jagodini, Kragujevcu, Zaječaru, Čačku, Kraljevu, Šapcu, Valjevu i Novom Pazaru.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar