LETO NAM SE VRATILO: Odeon ponuda za 2018.

LETO NAM SE VRATILO: Odeon ponuda za 2018.


Kada smo bili mlađi nije nam padalo na pamet da razmišljamo o moru dok košava gudi oko prozora i dok ušuškani u debele jakne i šubare žurimo na posao ili u kupovinu. Ipak, vremena se menjaju, pa tako i ponuda i potražnja.

Danas o sledećem moru i letovanju počinjemo da razmišljamo maltene odmah pošto se sa njega vratimo, konsultujemo razne sajtove, specijalne ponude brojnih agencija, društvene mreže, slike i utiske drugih.

To ima veze i sa sve tanjim novčanikom, ali i sa vremenom brzog interneta kada je razlika između neznanja i znanja udaljena samo nekoliko klikova.

Zato je i Odeon World Travel odmah nakon novogodišnjih praznika počeo sa prodajom letnjih aranžmana, tako da su u ovo hladno doba do mnogih posetilaca sajta turističke agencije Odeon World Travel stigle fotografije božanstvenih mediteranskih plaža Grčke, Italije, Španije i Turske, raskošno punih trpeza sa Kalabrije, Sicilije, Samosa i Majorke, zanosnih koralnih grebena Hurgade, nezaboravnih spomenika Krita, Krfa i Rodosa, očaravajućeg provoda sa Skiatosa i Zakintosa i divne, umirujuće arhitekture i graciozne lepote Malte i Tunisa.

Ko bi mogao znati da li je mogućnost surfovanja internetom blagoslov ili kletva? Da li ogromna ponuda koju možete pronaći na sajtu Odeon World Travel-a za leto 2018. godine olakšava izbor idealnog mesta za zasluženi odmor ili stvara „gužvu u glavi“? Ipak, možemo reći da je to pogodnost i da će potencijalni putnici, vođeni detaljnim opisima i lepim fotografijama, uspeti da se odluče za pravi hotel, željeno mesto i ponudu koja im najviše odgovara. Za ostalo će se pobrinuti ugodna klima, ukusni zalogaji i dobra kapljica, osmesi domaćina i iskusni i profesionalni vodiči koji će gostima pomoći da ne gube vreme, povesti ih na zanimljiva mesta i otkriti zanimljivosti o destinaciji.

Zato poletite sa Odeonom u susret letu, bilo da želite da zavirite u Ultra All Inclusive ponudu turske rivijere, osetite ukus Mediterana na italijanskim obalama, opet poželite „Kalimera“ grčkim ostrvima, brčkate se na plažama Tunisa i Hurgade, otvorite srce Španiji na Kosta Bravi, Kosta Doradi ili Palma de Majorki, odškrinete luksuzna vrata Malte ili Kipra

Požurite, specijalni popusti traju do 31. januara, ali to nije kraj, jer nam u susret dolazi Sajam Turizma, razdragana smotra industrijske grane u kojoj nema gubitnika. Ako se putovanje izvede valjano, svi njegovi učesnici su zadovoljni.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar