Život
01.10.2023. 02:30
R.E.

Zvezde kažu...

Četiri horoskopska znaka kojima oktobar donosi sreću u ljubavi

jesen, sunce, drvo, lišće
Izvor: Shutterstock

Posle veoma intenzivne retrogradne sezone, napokon nam dolaze dani mira, a nekima će se naročito posrećiti i ljubavi tokom oktobra. Pogledajte da li ste među njima...

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Lavu od početka juna 2023. godine i svima nama pomaže da probudimo našu unutrašnju lavicu i da hrabro zakoračimo u sutra i u neizvesnost. Takođe, od 3 septembra, Venera je krenula direktno, takpđe u znaku Lava, i svima nam dala novu perspektivu.

Međutim, sada, Venera ostavlja iza sebe smelost Lava i prelazi u logičnu i isceljujuću Devicu, pokrećući potpuno novu fazu u romantičnom životu mnogih od nas, uravnoteženiji i razumniji pristup ljubavi.

Čak i ako želite da poboljšate svoj romantični život, morate krenuti u novom pravcu, naročito s obzirom na to što su Merkur i Sunce u Vagi, zajedno sa pomračenjem Sunca mladog Meseca u ovom istom vazdušnom znaku.

Oktobar će ceo biti u znaku rastu i kretanja, sve nas će podstaći na to da više ne sedimo i ne čekamo, da uzmemo život u svoje ruke. Nateraće nas da više razmišljamo o tome šta nije u redu ili šta treba da se promeni, naročito kada je jubav u pitanju.

Sunce, koje upravlja našim spoljašnjim postupcima, biće u Vagi veći deo Meseca, pomažući nam da prihvatimo kohezivnost i diplomatiju u našim romantičnim odnosima. Ne radi se o tome da se stvari rade na bilo koji način, već o iskrenom pokušaju da se formuliše plan za dobro svih uključenih.

Ali, postoji preokret zapleta. Dok se pomračenje Sunca u Vagi približava novom poglavlju i romantičnom fokusu u našem životu, pomračenje Meseca u Biku krajem oktobra 2023. podsetiće nas na to da još uvek postoje stvari iz prošlosti kojima treba da se bavimo. Ali, cilj nije da se vratimo starim obrascima ili dinamici, već da nas podseti koliko smo daleko stigli i da nam pomogne da povežemo labave krajeve svoje prošlosti.

Dozvolite sebi hrabro krenete novim putevima i da popravite ono što je slomljeno. Sledite svoje srce gde god da vas vodi.

Ovo sve se naročito odnosi na sledeća četiri znaka:

 

OVAN

Značajna transformacija tek počinje za Vas.  Očekujte period dubokih promena i istinskog učenja važnih lekcija duše. Sve to će uticati na Vašu ljubavnu vezu na lep način – da raste.

Možda su ranije za Vas govorili da ste impulsivni ili sebični, a Vi ste mislili da samo poštujete svoje jedinstveno ja u odnosu na osobu sa kojom komunicirate.

Ovo je trenutak u Vašem životu da se odmaknete od starih priča, potvrdite se i osetite energiju koja dolazi.

Na novom ste romantičnom putu i ​​samo Vi znate da li će trenutna veza u kojoj ste biti ona koja će moći da raste sa Vama.

Najbolji način da dođete do pravih odgovora je da budete iskreni sa svojim partnerom i da prihvatite fazu promene. Velika ljubav je na vidiku za vas, ali prvo morate da se vratite u svoje pravo ja i da poštujete svoje srce tako što ćete konačno slušati svoju intuiciju.

RIBE

Do sada je primarni fokus za Vas tokom 2023. bio na unutrašnjim vrednostima koje ste od sebe istraživali i stavljali na probu. Sada je došlo vreme da se posvetite partneru.

Prepustite se božanskoj frekvenciji ljubavi i obasipate svog partnera emocijama za koje ni vi „druga strana“ niste znali da postoje.

Napokon ćete shvatiti da opstanak veze zavisi od oboje, i da do preokreta može moći samo ako se dve osobe podjednako trude.

Učite na starim grškama. Setite se lekija svoje duše.

Posvetite se svom partneru ali očekujte i da Vam se istom merom vrati.

 

BIK

Smeška Vam se blažena ljubav, ali morate biti otvoreni i spremni da je prihvatite. Da li ste?

Takođe, morate znati i da će Vas tava ljubav veoma promeniti.

Protekle dve godine dovele su u pitanje vaše poglede na ljubav i život. Sada znate da ljubav može biti i strastvena i stabilna.

Koliko god da žudite za neverovatnom ljubavlju koja se pojavljuje jednom u životu, istovremeno se i plašili da ćete izgubiti svoj fokus na ostae stvari u živtu zbog toga. Vaš strah je opravdan, ali to ne znači da Vam ta promena neće prijati.

 

RAK

Tek kada poštujete svoju istinu i brinete o sebi, možete početi da poboljšavate svoju romantičnu vezu. Ova godina je bila jedan od izazovnih i prilika za transformaciju jer je Pluton u Jarcu počeo da završava svoju eru u ovom znaku.

Međutim, to nastavlja i da Vas gura iz vaše zone udobnosti u nova iskustva i načine razmišljanja.

Pošto je Pluton generacijska planeta, menja znakove zodijaka mnogo ređe, čineći ove periode uticajnijim u Vašem životu.

Dok ste ranije tokom godine osetili ukus novosti kada je Pluton prvi put debitovao u Vodoliji, pozvani ste da razmislite, shvatite, pa čak i popravite štetu jer se vratio u Jarca.

Jarac vlada Vašim romantičnim sektorom, što znači da prolazite kroz ogromnu fazu rasta, i iako se možda osećalo kao jedna večna mračna noć trenutka duše, Vodi vas tačno tamo gde treba da budete.

Oktobar 2023. predstavlja korak bliže novom poglavlju o kojem ste sanjali, jer je Pluton konačno ponovo direktan, pomažući Vam da preduzmete akciju ka zatvaranju stare grane.

Ono kroz šta ste prolazili može biti prekid prethodne veze. Međutim, to bi takođe moglo biti samo ponovno pregovaranje o uslovima dok odrastate i shvatite da vam treba nešto drugačije od onoga što je ranije postojalo.

Dozvolite sebi da rizikujete.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
2°C
03.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve