Život
25.08.2021. 23:00
Promo

I zabavno i korisno

Najveći regionalni TikTok izazov - uključite se i otputujte u Los Anđeles!

holivud
Izvor: Shutterstock

Na TikToku i M Soseski (www.msoseska.tv) održava se prvi regionalni šou talenata. Na takmičenju mogu učestvovati svi ljubiteli plesa, a pobednik će osvojiti putovanje u Los Anđeles i časove plesa sa najboljim svetskim plesačima.

MTikTok Dance Akademija je organizovana za sve mlade, optimistične i ambiciozne plesače i ljubitelje plesa koji žele da pokažu svoj talenat, jer M SOSESKA želi da podstakne mlade talente na kreativnost koja donosi žar borbe, uspeha i zabave.

Projekat se ralizuje na platformi TikTok, a sadržaj je dostupan i na www.msoseska.tv i YouTube profilu M Soseska.

MTIKTOK
Izvor: Promo

Šou talenata je organizovan kroz četiri plesna izazova (prvi je već počeo!), a takmičari mogu učestvovati na jednom ili više izazova. Učestvuju tako što nauče plesnu koreografiju uz pomoć sporijih snimaka objavljenih na YouTube, snimajući svoj ples i objavljujući ga na TikToku.

Osim glavnog mentora, trenutno najboljeg koreografa na Balkanu - Žige Sotlara, u žiri je pozvan i kralj slovenačkog TikToka, Žiga Kukovič i balkanska superzvezda Sara Jo. Članovi žirija će izabrati do 40 najboljih plesnih snimaka koji će se plasirati u polufinalni deo takmičenja, gde će najhrabrijih osam plesača proći u finale.

Glavna nagrada je izuzetno privlačna - pobednik će imati priliku da pohađa vrhunski plesni kurs tokom 14 dana boravka u u jednoj od najpopularnijih plesnih destinacija - Los Anđeles, gde će usavršiti svoje plesne veštine u društvu najboljih svetskih plesača, u plesnom studiju Millennium.

MTIKTOK
Izvor: Promo

"M SOSESKA nije samo slovenački, već i regionalni projekat. To je prvi put istaknuto u emisiji Crveno i crno, s Vesnom Milek, u epizodi u kojoj su nastupili Senidah i Cazzafura, koji su bili izuzetno uspešni i postigli zavidnu gledanost izvan Slovenije. Plesna akademija MTikTok ovu priču dodatno nadograđuje, pa možemo očekivati još regionalnih nastupa u M SOSESKI i u budućnosti" objasnila je Kristina Gregorc, direktorka digitalnih komunikacija, razvoja i internet prodaje u Mercatoru, kao i odgovorna urednica M Soseske.

MTIKTOK
Izvor: Promo
Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Besplatna zabava: Leto u MuzeYU
koncert

Koncerti, tribine...

20.08.2021. 00:00

Besplatna zabava: Leto u MuzeYU

Festival "Hali Gali" biće održan 29. avgusta na platou ispred Muzeja Jugoslavije u okviru projekta "Leto u MuzeYU", a nastupiće bendovi Tipon, KoiKoi i Vizelj.
Close
Vremenska prognoza
scattered clouds
15°C
02.04.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve