Život
10.09.2019. 15:06
Promo

NASTAVAK IMLEKOVE AKCIJE: Bačka Palanka dobila Balans+ samouslužne servise za bicikle

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kompanija Imlek nastavila je u Bačkoj Palanci veliku društveno odgovornu akciju postavke samouslužnih Balans+ servisa, koju kontinuirano sprovodi u gradovima širom Srbije.

Stanovnici Bačke Palanke od sada imaju priliku da na dve lokacije, i to na platou ispred Opštine, kao i u Ulici Kralja Petra, provere ispravnost svog bicikla, otklone eventualne kvarove i napumpaju gume. U skladu sa vrednostima koje neguje brend Balans+, ova akcija ima za cilj da stanovnike Bačke Palanke podstakne na bavljenje fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom.

"Poznato je da je u Vojvodini život bez bicikla gotovo nezamisliv, zbog toga smo odlučili da našu društveno odgovornu akciju, u okviru koje postavljamo samouslužne Balans+ stanice za bicikle širom Srbije, nastavimo baš u Bačkoj Palanci. Akcenat je na podsticanju fizičke aktivnosti, ali je pored toga i izbalansirana ishrana izuzetno važna za sve ljude koji vode računa o zdravom načinu života, zbog čega Balans+ jogurt predstavlja idealan izbor", izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
31.01.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve