Život
19.10.2021. 09:58
Tanjug

Indija

Ni poplave ih nisu sprečile: Krenuli na venčanje ploveći u loncu (VIDEO)

Venčanje u Indiji
Izvor: Shutterstock

Jedan indijski par došao je na sopstveno venčanje ploveći u ogromnom loncu, jer su ulice njihovog gradića Talavadija bile poplavljene.

Na snimcima se vidi kako verenici "plove" poplavljenim ulicama, stisnuti jedno uz drugo u loncu dok ih dva muškarca u pratnji fotografa vuku duž poplavljene ulice, preneo je londonski dnevnik "Gardijan".

Par je navodno posudio lonac iz lokalnog hrama i izjavio da je to bila "jedina opcija" dostupna u kratkom roku, izvestila je indijska novinska agencija PTI.

Njih nisu omeli ni poplave, ni klizišta, koji su odneli 27 ljudskih života tokom obilnih kiša širom Kerale, države na jugu Indije, jer mladenci, inače zdravstveni radnici, nisu bili voljni da odlože svoj veliki događaj.

Akaš i Aišvarja stigli su bezbedni i suvi u mali, delimično potopljen hram u Talavadiju, gde je obavljena tradicionalna hinduistička ceremonija venčanja.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kako se Indija bori protiv moguće nestašice struje
Struja, električna energija

Energetska kriza

12.10.2021. 15:10

Kako se Indija bori protiv moguće nestašice struje

Indijsko Ministarstvo energetike je objavilo da je izdalo nalog najvećim proizvođačima električne energije u zemlji, državnom NTPC-u i korporaciji Damodar Vejel (DVC), da prestonici Delhi isporučuju svu električnu energiju koju imaju na raspolaganju zbog potencijalih nestašica.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
23°C
22.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve