Život
29.03.2019. 13:37
R.E.

NOVA EMISIJA TV HAPPY – ELA ELA SHOW: O društvenim i životnim temama sa poznatima, uz dobru zabavu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Televizija Happy počinje da emituje novu emisiju "Ela Ela show" atraktivne voditeljke Jovane Jeremić koja će gledaocima subotnje i nedeljno veče učiniti mnogo ugodnijim i zabavnijim, ali i poučnim. Emisija koja nudi svež i nov pristup ozbiljnim i onim lakšim temama, emitovaće se uživo svake subote i nedelje od 19.00.

U ovoj emisiji kolažnog tipa gledaoci će moći da saznaju šta javne ličnosti iz sveta politike, estrade, kulture i sporta misle o fenomenima koji odlikuju današnjicu, ali i da dobiju korisne savete, podele svoje utiske i ukažu na pitanja koja ih muče. I sve to uz dobru muziku i pesmu!

Emisiju "Ela Ela show" čini više segmenata koji dodiruju različite životne sfere. Pored aktuelnih događaja u zemlji i svetu i prelistavanja dnevne i nedeljne štampe, posebna pažnja će biti posvećena različitim životnim temama. Takodje, gledaoci će imati priliku da od poznatih ličnosti dobiju njihove omiljene, jeftine i brze recepte.

U fokusu emisije je i običan čovek, pa će kroz rubriku “Draga Saveta” Jovana zajedno sa gledaocima, pokušati da nađe odgovore na pitanja koja ih muče.

Jovana Jeremić se ovom emisijom vraća na TV ekrane, samo sedam meseci pošto je rodila kćerku Leu. Ova diplomirana pravnica, koja je brzo postala prepoznatljivo lice TV Happy, spremna je za novi izazov u svojoj karijeri i najavljuje zanimljive goste i teme koje su običnim ljudima bitne. A o kakvim je gostima i temama reč saznaćete već ove subote u 19.00.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
7°C
30.11.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve