Život
21.12.2022. 14:15
Promo

Praznična bajka

Novogodišnji karavan sa poklonima za decu, voziće širom zemlje

1
Izvor: Uroš Ivanović / Dunav osiguranje

Iz godine u godinu, Кompanija "Dunav osiguranje“ tokom praznika posebnu pažnju poklanja deci, kako bi im donela radost i izmamila osmehe.

U sklopu tradicionalne novogodišnje akcije dodele paketića, praznični karavan sa brojnim darovima ove godine na put će krenuti sa Deda Mrazom, a preko 4.500 paketića putovaće ka brojnim gradovima i mestima u Srbiji, kako bi širili duh zimske čarolije.  

1
Izvor: Uroš Ivanović / Dunav osiguranje

Novogodišnji karavan "Dunav osiguranja“ krenuće iz Savskog parka, gde je smeštena najlepša zimska bajka, u kojoj će posetioci tokom praznika moći da uživaju u prazničnim događajima i veseloj atmosferi. Odatle će kombi opremljen slatkim darovima i igračkama krenuti na svoj put, kako bi do novogodišnje noći stigao do dece iz najudaljenijih mesta širom zemlje.

1
Izvor: Uroš Ivanović / Dunav osiguranje

Pokloni će i ove godine ići onima kojima je tokom praznika potrebna posebna pažnja i podrška. Mališanima koji se nalaze u skoro 140 ustanova za nezbrinutu decu, udruženjima i centrima za socijalno staranje, specijalizovanim bolnicama za dečije bolesti, školama i prihvatilištima, Кompanija "Dunav“ na ovaj način želi da ulepša praznično raspoloženje i obraduje ih slatkim darovima.

1
Izvor: Uroš Ivanović / Dunav osiguranje

Briga o deci i podrška koju "Dunav osiguranje“ pruža tokom cele godine kroz različite aktivnosti namenjene najmlađima temelj je odgovornog poslovanja i kompanijske misije. U sklopu projekta "Prijatelj od detinjstva“ iz godine u godinu grade se jače i čvršće veze sa onima na kojima budućnost ostaje, a tradicionalna novogodišnja akcija za mališane utkana je u ideji da dobra dela treba širiti, a prijateljstva jačati. Slanjem paketića širom zemlje, Кompanija "Dunav“ i ove godine pokazuje posvećenost društvenoj zajednici, čineći dobra dela i pomažući izgradnji lepšeg i humanijeg okruženja.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
mist
-1°C
09.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve