Novogodišnji paketići za đake u Guberevcu

Novogodišnji paketići za đake u Guberevcu


Povodom predstojećih praznika, učenici Osnovne škole “Rada Šubakić” u selu Guberevac u blizini Kragujevca, 17. decembra, su na poklon dobili novogodišnje paketiće koje im je darivala Kompanija “Dunav osiguranje”.

Smisao novogodišnjih praznika jeste obradovati sebi najmilije i dati im poklon, rekao je direktor glavne filijale “Dunava” u Kragujevcu Miloš Milosavljević i istakao da ta kompanija šestu godinu zaredom poklanja novogodišnje paketiće.

DSC_6726

“U te paketiće se trudimo da upakujemo i osmeh, iza kojeg stoji i sigurnost”, dodao je on.

Milosavljević je naveo je da je kraj godine vreme kada se sumiraju utisci i rezultati i prave planovi za narednu godinu i istakao da je ponosan na humanitarne akcije koje je realizovala Kompanija “Dunav osiguranje”.

DSC_6732

“Meni lično, kao predstavniku te društveno odgovorne kompanije posebna je satisfakcija što smo uvek tu za naše najmlađe jer njihovo ‘hvala’ i osmeh je nešto što je iskreno i od neprocenjive vrednosti”, rekao je Milosavljević i dodao da su današnji pokloni potvrda da je “Dunav osiguranje” prijatelj dece.

DSC_6735

Miloš Milosavljević, direkto GF Dunav osiguanja u Kragujevcu

Školu u Guberevcu pohađa oko 50 učenika, a reč je o isturenom odeljenju škole “Rada Šubakić” iz Gruže, u koju ide oko 250 đaka.

Direktorka te škole Slađana Đokić podsetila je da je istureno odeljenje u Guberevcu pre nekoliko meseci obnovljeno u poznatom humanitarnom projektu “S Tamarom u akciji”, za šta je, istakla je, deo sredstava obezbedila i Kompanija “Dunav osiguranje”.

“Danas se nalazimo u lepo opremljenom objektu u kome mogu da uživaju učenici i nastavnici, a dokaz da prijatelj ostaje prijatelj jeste i ovaj današnji gest kada su svi učenici ove škole dobili slatke paketiće. To je dokaz da su humanost i prijateljstvo najvažnije vrednosti koje čovek treba da ima”, rekla je Đokićeva.

Slađana Đokić, direktorka OŠ Rada Šubakić

Ona je zahvalila “Dunav osiguranju” i dodala da je ovo prvi put da su učenici škole “Rada Šubakić” dobili paketiće.

“Usrećili su naše učenike i to se vidi po osmesima na njihovim licima”, dodala je Đokićeva.

U ime učenika škole u Guberevcu obratila se Elena Nešović, koja pohađa sedmi razred, i zahvalila “Dunav osiguranju” na paketićima i svemu što su učinili za njihovu školu.

Kompanija “Dunav osiguranje” je nedavno donirala i paketiće deci koja su na lečenju u Dečjoj univerzitetskoj klinici u Tiršovoj u Beogradu, a do kraja godine imaće još nekoliko ovakvih akcija.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar