Život
04.10.2023. 01:05
R.E.

A vama?

ONI nam život čine boljim, lepšim, zabavnijim... (FOTO)

1
Izvor: Ekspres

Svakog 4. oktobra, od 1931. godine, obeležava se Dan životinja. Cilj je da se skrene pažnja javnosti na prava životinja i očuvanje životinjskog biodiverziteta. Tim povodom mi smo rešili da sa vama podelimo nešto što nam MNOGO ZNAČI!

Ko god je rekao da su dijamanti ženini najbolji prijatelji, taj nikada nije imao psa, kaže jedna izreka, a mi dodajemo - da taj nikada nije imao ni mačku, papagaja, niti bilo kog kućnog ljubimca. Takođe, to se odnosi podjednako i na žene i na muškarce. 

Mi u "Ekspresu", ali i naši prijatelji, obožavamo životinje i mnogi od nas kod kuće imaju kuce i mace koji nam život čine boljim, lepšim, zabavnijim, koji nas uče kako se radovati malim stvarima, koji nam pomažu da se opustimo posle napornog radnog dana. 

Povodom Dana životinja, pokazaćemo vam naše drugare. Ima ih i više nego što slike pokazuju ali su neki toliko nemirnog duha da ih je nemoguće slikati :)

Dragi naši čitaoci, upoznajte Mimi, Monu, Badija, Tonija... 

Da li i vi imate kućne ljubimce?

Pošaljite nam slike, ako želite da ih objavimo i da sa nama podelite tu sreću na četiri noge, ili sreću koja leti, pliva...

 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Najbrži psi na svetu
pas

Lista 10 trkača

10.10.2021. 07:05

Najbrži psi na svetu

Znate li koji su najbrži psi na svetu? Možda će vas iznenaditi da neke rase spadaju među 10 najboljih trkača.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
10°C
02.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve