Život
14.04.2021. 13:53
Promo

Širok asortiman

Otvara se najveća sportska prodavnica u Vojvodini

Otvaranje Decathlon sportske prodavnice u Novom Sadu
Izvor: Promo

Jedan od najvećih svetskih lanaca sportske opreme, Decathlon, otvoriće vrata svoje treće prodavnice u Srbiji, a prve u Novom Sadu, 15. aprila u Ulici Santandrejski put 11, u sklopu tržnog centra Big Novi Sad.

Svi ljubitelji sportskih aktivnosti biće u prilici da se na jednom mestu opreme za predstojeću letnju sezonu, i to u najvećoj sportskoj prodavnici u Vojvodini, koja se prostire na više od 2400 m2 i zapošljava više od 30 ljudi.

Otvaranje Decathlon sportske prodavnice u Novom Sadu
Izvor: Promo

Sa iskustvom dužim od četrdeset godina, Decathlon u svojoj ponudi raspolaže širokim spektrom sportske opreme za više od 100 sportova. Bilo da volite individualne sportove ili ste timski igrač, Decathlon je tu za sve vaše potrebe, a u okviru svog asortimana svojim potrošačima nudi i veliki broj sopstvenih brendova pod zajedničkim imenom Passion brendovi, koji su poznati po odličnom kvalitetu i pristupačnoj ceni.

Ono po čemu je Decathlon prepoznatljiv jeste činjenica da su inovacije srce svih projekata. Osluškujući potrebe svojih potrošača i prateći sve svetske trendove, zaposleni u Decathlon-u imaju cilj da olakšaju pristup sportu i korišćenju sportske opreme, kreirajući proizvod budućnosti koji je praktičniji, udobniji, prijatniji i bezbedniji za krajnjeg kupca.

Otvaranje Decathlon sportske prodavnice u Novom Sadu
Izvor: Promo

Sa prisustvom u više od 50 država, Decathlon je postao sinonim za sportsku opremu dostupnu svim uzrastima, rekreativnim i sportistima početnicima, ali i ambicioznim i pasioniranim obožavaocima indoor i outdoor sportova.

Kao društveno odgovorna kompanija, Decathlon će prilikom otvaranja svoje nove prodavnice u Novom Sadu poštovati sve mere propisane od strane Vlade Republike Srbije za sprečavanje širenje korona virusa, i zamoliti građane da učine isto, te da se drže propisane distance i obavezno nose zaštitne maske.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
23.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve