Život
23.11.2022. 07:15
Hajdi Levi

Zvezde govore

Ovan: Sumiranje 2022. ali i šta dalje...

astrologija, horoskop
Izvor: Shutterstock

U godini koja je za vama, iza vaših leđa, mogli ste da budete kralj Zodijaka. Imali ste Jupitera, najvećeg benefika uz sebe, kao saveznika, ali vam je izmakao. Niste ni primetili da je odlutao. Vratio se na staro mesto, da završi svoje započeto delo. Treba mu za to još par poteza četkicom.

Kula vašeg prethodnog života se ruši i vi ste toga svesni. Možda su se dramatične promene već odigrale mimo vaše volje, ali promene su neminovne i novi život, nova kula, konstruiše se na temeljima stare. Ovo znači da treba da krenete od nule, i da ispočetka osmislite svoj život.

Ovakva promena se tokom prosečnog ljudskog veka događa sedam puta. Zato kažemo da mačka ima devet života a čovek sedam. A svaki od tih sedam je čaroban i uzbudljiv kao uspinjanje na sedam nebesa.

Tokom prethodne godine bili ste na na klackalici između završetka prethodnog dvanaestogodišnjeg životnog perioda i započinjanja novog koji podrazumeva generalni reset.

Jupiter, najveći benefik horoskopa pohodio je baš vas. Sada je privremeno otišao, ali ponovo će se vratiti. Period od 24. 11. do pred kraj godine smatrajte blagoslovenim i budite spremni da iskoristite svoju novu šansu koja će vam se ukazati krajem decembra.

Pre nego što poletite u nove okolnosti, suočićete se još jednom sa starim tajnama, potiskivanjem, inhibicijama, strahovima. Zakoračićete unazad pre skoka. Ako sanjate, odgovori će vam doći kroz snove. Kumovi vam mogu pomoći u prelomnim trenucima i zaštititi vas. Imate i zaštitu anđela. Neka vas dobra sila štiti od ugriza nepoznatog i od  tajnih neprijatelja.

Kraj godine može da poveća vašu nervozu i za vas neuobičajenu pasivnost ili neefikasnost, oštrinu reči i odsustvo delovanja. Možete nezvani ulaziti u svađe i konflikte. Budite defanzivni i ljubazni umesto ljuti i ratoborni. Spremajte se za početak sledeće kalendarske godine.

Vaša finansijska situacija podrazumeva neočekivane troškove i seriju gubitaka. Dobici dolaze iznenada, preko prijatelja.

Iskoristite ovo vreme za jasno definisanje ciljeva, čak iako su vam se neki planovi izjalovili. A ako vas je zainteresovala politika, možda ste postali već lider, što je vaše prirodno stanje.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Bila sam u vezi sa svakim znakom Zodijaka i evo šta sam naučila"
Horoskop, ljubav

Ljubavni horoskop

20.11.2021. 08:05

"Bila sam u vezi sa svakim znakom Zodijaka i evo šta sam naučila"

Kioma Nadi, novinarka magazina Vogue zabavljala se sa svakim od 12 horoskopskih znakova i odlučila da svoja iskustva podeli sa čitaocima. Pročitajte njene savete, jer, kako kaže izreka - "pametan čovek se uči na tuđim greškama, a budala na svojim".
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
29.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve