Paketići “Dunav osiguranja” deci iz OŠ “Sveti Sava” kod Pirota

Paketići “Dunav osiguranja” deci iz OŠ “Sveti Sava” kod Pirota


Karavan Kompanije “Dunav osiguranje” sa novogodišnjim paketićima prokrstario je tokom ovog meseca širom Srbije, a predstavnici Kompanije posetili su i uručili paketiće deci u brojnim školama i ustanovama za smeštaj
dece.

Novogodišnji dar

Karavan je 25. decembra stigao i u Osnovnu školu „Sveti Sava“ u Izvoru kod Pirota i učenicima te škole takođe su uručeni paketići kojima su se oni veoma obradovali.

Čestitka učenice OŠ Sveti Sava za goste

Novogodišnjom čestitkom i kratkom priredbom i recitacijama učenici su predstavnicima Kompanije zahvalili na poseti i darovima.

Druženje nakon uručenja paketića

Šef interne prodaje u Glavnoj filijali “Dunav osiguranja” u Pirotu Irena Đorđević, rekla je tom prilikom da predstavnici Kompanije na kraju svake godine sumiraju postignute rezultate i prave planove za predstojeću godinu. Kao i svake godine do sada, i ove smo učestvovali u realizaciji mnogih humanitarnih akcija i projekata, rekla je Đorđević i podsetila da je tokom leta organizovano renoviranje izdvojenog odeljenja ove osnovne škole u Izvoru, u
saradnji sa serijalom emisije “S Tamarom u akciji”.

Irena Đorđević, šef  interne prodaje u GFO Dunav osiguranja u Pirotu

Irena Đorđević, šef interne prodaje u GFO Dunav osiguranja u Pirotu

Mi njima darujemo paketiće, a oni nama osmehe kao satisfakciju za budući rad, rekla je Đorđević.

Istakla je da “Dunav osiguranje” šestu godinu zaredom organizuje podelu paketića deci iz ustanova širom Srbije, a ove godine podeliće paketiće u Centru za socijalni rad u Babušnici.

Prošle godine to smo učinili u Centru u Dimitrovgradu, i nastojimo da obuhvatimo ceo pirotski okrug  kad su pokloni za decu u pitanju, istakla je Đorđević.

Saša Ćirić, pomoćnik direktora OŠ Sveti Sava u Izvoru,  u okolini Pirita

Saša Ćirić, pomoćnik direktora OŠ Sveti Sava u Izvoru, u okolini Pirota

Ona je čestitala predstojeće praznike kako deci tako i učiteljima škole u Pirotu i poželela deci da budu još uspešniji i srećniji i da ređaju petice.

Učenica četvrtog razreda Dunja Tošić stihovima je u ime svojih drugara uzvratila na čestitke i zahvalila na poklonima. Pomoćnik direktora Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Izvora Saša Ćirić zahvalio je predstavnicima „Dunav osiguranja“ na paketićima i poseti.

“Zahvaljujući ‘Dunav osiguranju’ i emisiji ‘S Tamarom u akcij’, naša škola je renovirana i sada su uslovi mnogo bolji za nastavu i rad”, rekao je Ćirić ističući da je kompletno zamenjena izolacija, spušteni plafoni, unet je nov školski nameštaj, što je sveukupno uticalo da ambijent za učenike bude bolji i lepši.

Izdvojeno odeljenje ove škole pohađa 26 učenika, od kojih su dvoje predškolci.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar