Život
16.12.2019. 17:06
Promo

PAŽNJA KOJA NEMA CENU: Frikom oživeo prazničnu čaroliju u Zvečanskoj

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kompanija Frikom sa svojim zaposlenima posetila je štićenike u Zvečanskoj i organizovala nezaboravno druženje za kraj godine.

Mališane u Zvečanskoj posetili su zaposleni iz Frikom kompanije koji su im priredili prazničnu radionicu u kojoj su se zabavili i proveli kvalitetno vreme. Zajedničnkim snagama i uz pomoć praznih čašica sladoleda, pripremali su kreativne ukrase i dekoracije sa kojima su dekorisali novogodišnju jelku.

Radionicu je vodio i ulepšao poznati dečiji animator, Osman Ahmed, koji ih je vodio kroz radionicu, a na kraju ih oduševio svojim mađioničarskim trikovima.

Predstavnici kompanije Frikom istakli su da tokom praznika ne treba zaboraviti one koji nisu sa najdražima. Zbog toga su se potrudili da mališani koji borave u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska, osete toplinu i pažnju koju praznici donose.

Predstavnici centra zahvalili su se gostima iz Frikoma koji su uspeli da izmame osmehe najmlađim štićenicima ove ustanove.

Praznici su uvek povod za lepe vesti i period kada provodimo najlepše trenutke sa najbližima. Ni ovo druženje nije proteklo bez novogodišnjih paketića kojima se mališani uvek raduju, ali se često zaboravlja pažnja koja njima nedostaje i koju zaslužuju.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
shower rain
21°C
09.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve