Život
06.11.2020. 14:58
Promo

PIK ĆUREĆA PRSA: Vrhunski ukus ćuretine prirodno bogate proteinima i sa malo kalorija

shutterstock_415824412.jpg

PIK Vrbovec ima novi proizvod, PIK ćureća prsa, pripremljena od najkvalitetnijih komada ćurećeg mesa. PIK Vrbovec mesna industrija predstavila je novi proizvod za sve one koji paze na unos laganijih i nutritivno bogatih obroka. Kao i ostali PIK-ovi proizvodi, PIK ćureća prsa  su bez pojačivača aroma, glutena i soje te sa smanjenim udelom soli. Za sve koji dodatno paze na prehranu i kalorijski unos sigurno će obradovati informacija da PIK Ćureća prsa imaju nisku kalorijsku vrijednost i nizak sadržaj masti, dok su istovremeno prirodno bogate proteinima.

DIMLJENA ĆUREĆA PRSA

PIK Ćureća dimljena prsa imaju nežnu teksturu i odličan ukus koji joj daje upravo blaga nota dima te će se odlično uklopiti u razna jela.

Važnost konzumacije ćurećeg mesa: „Ćureće meso je nutricionistički balansirana proteinska namirnica koja može biti idealan partner za jačanje imuniteta, održavanje vitke linije i lagane obroke obogaćene sezonskim povrćem i začinima. Jednom rečju, „super“ hrana koja se može konzumirati bez griže savesti i razmišljanja kad ste je pojeli i sa čim ste je kombinovali. Zahvaljujući sastojku triptofanu, koji je u stanju podstaknuti proizvodnju hormona sreće serotonina, redovna konzumacija ćurećeg mesa može pozitivno uticati na raspoloženje te osigurava potrebnu energiju. Obrok s ćurećim mesom, kao jedan od nekoliko raspoređenih u danu, može biti minimalna dnevna doza za jačanje imuniteta, što je u ovim vremenima posebno važno.“

LIDER U INDUSTRIJI

Kao i svi ostali PIK naresci, i PIK pureće šunke narezuju se i pakiraju u Beloj sobi PIK Vrbovca. Reč je o najmodernijem pogonu u ovom delu Evrope koji radi u visoko higijenskim uslovima i kontrolisanoj mikroklimi. I sa ovim novitetom PIK Vrbovec je pokazao kako osluškuje potrebe potrošača i ulaže veliki trud u inovacije, razvoj i osmišljavanje novih mesnih delikatesa.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
33°C
30.07.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve