Život
28.11.2023. 15:20

Verni čuvar

Pomislite "kakva zver", a ustvari.... (VIDEO)

pas beba
Izvor: Shutterstock

Često se roditelji plaše kako bi njihov kućni ljubimac mogao da reaguje na novorođenče.

Oni koji imaju svog ljubimca strahuju kako će proteći upoznavanje sa novim članom porodice. Pogotovo kada je reč o rasama za koje mnogi veruju da su opasne, kao što su pitbulovi, dilema je još veća, isto kao i strah.

Jedan bračni par imao je posebno "putovanje" sa psom i bebom. Trudnoća i prvi zajednički momenti psa i bebe prošli su odlično. 

Ljubimac Mino oduševljeno je čekao bebu. A kako bi dočarao ljubav koja se posle rodila između njih, otac je u jednom videu odglumio kako namerava da udari devojčicu dok leži na krevetu.

 

Naravno, nijednom to nije uradio, ali se na prva dva puta pas trznuo i skočio na njega. Kada je otac devojčice treći put podigao ruku na bebu, pas miruje isto kao i četvrti put. Potom kada je to uradio i poslednji put, pas skače na čoveka i grize ga za ruku. Očigledno pitbul je želeo da zaštiti devojčicu od oca koji je u tom momentu njemu izgledao kao opasnost.

"Pitbulovi su neverovatni psi. Kad se rodi beba, instinktivno znaju da joj je potrebna zaštita i korak napred", "Obožavam ga, pokušava da je zaštiti", "Zašto to radiš? Šta želiš da dokažeš?", pisali su ljudi ispod videa koji je postao viralan na mrežama, prenosi Republika.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kako je mali crni nosorog oduševio svet (VIDEO)
nosorog mladunce zivotinje

Zoo vrt u Česteru

23.11.2023. 02:05

Kako je mali crni nosorog oduševio svet (VIDEO)

Zoološki vrt u Česteru slavi rođenje istočnog crnog nosoroga, jednog od najređih sisara na svetu, a trenutak je uhvaćen na filmu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
38°C
16.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve