Život
02.10.2023. 19:00
R.E.

U novom terminu

Počinje Sajam nameštaja, šta sve tamo može da se vidi

sajam nameštaja
Izvor: Shutterstock

Tradicionalni jesenji događaj koji će iznova obradovati sve zaljubljenike u svet nameštaja, ove godine održava se u novom
terminu, od petka 6. oktobra do srede 11. oktobra 2023. godine na Beogradskom sajmu

59. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (UFI) odvijaće se u halama 1, 1A, 2, 3 i 3A, a pratiće ga 59. Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju koji će u hali 5 trajati dan kraće, od 6. do 10. oktobra.

Obe manifestacije svojim sadržajem privlače poslovnu publiku, strane kupce koji kreiraju ponudu i tražnju na tržištima na kojima posluju, a koji će u halama Beogradskog sajma moći će da se upoznaju sa srpskom drvno-prerađivačkom i industrijom nameštaja koja poseduje izuzetno kvalitetne prirodne resurse, obrazovanu radnu snage i snažan dizajnerski potencijalan koji je već prepoznat širom Evrope i sveta.

Uspešna sajamska promocija ima za rezultat interesovanje za kvalitetne proizvode srpske industrije nameštaja, što dovodi do povećanja proizvodnje, otvaranje novih proizvodnih pogona i radnih mesta, rast izvoza i BDP-a.

Na Sajmu nameštaja, u specijalnom ambijentu i među izloženim eksponatima, uz posebne pogodnosti, posetioci će moći da pronađu nešto što odgovara njihovim potrebama i afinitetima. Domaći i strani izlagači, renomirani proizvođači nameštaja, dizajneri, distributeri, trgovci i drugi profesionalci, predstaviće širok spektar nameštaja za različite prostorije i namene (stambeni, kancelarijski, dečji, baštenski, kuhinje, spavaće sobe, garniture i još mnogo toga), različite stilove nameštaja (moderne, klasične, minimalističke, rustične).

Neće izostati ni drugi elementi enterijera, kao što su rasveta, dekorativni predmetii ostali dodaci koji doprinose kompletnom izgledu i opremanju stambenog ili poslovnog prostora.

U širokom spektru proizvoda i usluga na Sajmu mašina i alata za drvnu industriju prednjače mašine za sečenje, rendanje i oblikovanje drveta, materijali i repromaterijali koji se koriste u procesu obrade drveta, tehnologije, pogotovo inovativne, za obradu drveta, te dodatna oprema i alati. Najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, kao i pilane, sušare i mehanički, električni i pneumatski alati, ali i softveri za projektovanje i upravljanje proizvodnjom, digitalna rešenja za optimizaciju procesa obrade drveta i automatizovane sisteme, treba da ilustruju kojom brzinom se drvna i industrija nameštaja razvijaju, inoviraju i usklađuju sa svetskim trendovima.

Radno vreme Sajma nameštaja:

PET - UTO, 6 - 10. oktobar: 10:00 - 19:00

SRE, 11. oktobar: 10:00 - 18:00

Radno vreme Sajma mašina:

PET - PON, 6 - 9. oktobar: 10:00 - 19:00

UTO, 10. oktobar: 10:00 - 18:00, ulaz slobodan

Ulaznice za Sajam nameštaja: cena pojedinačne ulaznice je 450 dinara, a grupne ulaznice 350 dinara, a za đake i studente 250 dinara. Poslovna propusnica: 2500 din.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zbog čega je otkazan Međunarodni sajam lova i ribolova
1

Novi Sad

29.08.2023. 12:45

Zbog čega je otkazan Međunarodni sajam lova i ribolova

Međunarodni sajam lova i ribolova, koji je trebalo da se održi od 27. septembra do 1. oktobra na Novosadskom sajmu, neće se održati, saopšteno je danas iz te kuće.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
14.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve