Život
03.09.2019. 16:10
Promo

POKLON MALIŠANIMA: Moja Kravica paketići za srećan i uspešan polazak u školu

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U saradnji sa Sekretarijatom za socijalnu zaštitu grada Beograda, kompanija Imlek je povodom početka školske godine školarcima koji borave u Prihvatilištu za decu Beograda, donirala školsku opremu i Moja Kravica paketiće.

U skladu sa svojom društveno odgovornom ulogom i tradicijom da inicira i pomaže različite aktivnosti koje će najmlađima obezbediti lepše i zdravije odrastanje, Imlek je odlučio da školarcima iz Prihvatilišta za decu u Beogradu ulepša početak nove školske godine.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
foto: promo

Pored omiljenih mlečnih proizvoda, Moja Kravica čokoladnog mleka, Moja Kravica mleka sa ukusom i Moja Kravica mleka obogaćenog D3 vitaminom, štićenike ove institucije su posebno obradovali Moja Kravica rančevi i Moja Kravica sveske, koji će im ulepšati najvažnije đačko doba. Donacija je pored Prihvatilišta u Beogradu upućena i deci iz Dečjeg sela Sremska Kamenica i Domu za decu i omladinu Duško Radović iz Niša.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

"Ove godine smo odlučili da tradicionalnu akciju povodom početka školske godine sprovedemo u domovima za nezbrinutu decu širom Srbije i na taj način im obezbedimo zdraviji i lepši povratak u školske klupe, uz Moja Kravica proizvode, ali školski pribor koji zaslužuju da imaju sva deca. Ovim gestom prvacima želimo srećan i uspešan početak najlepšeg životnog doba, dok starijim školarcima želimo uspešan povratak u đačke klupe. Već je dobro poznato da posebnu pažnju posvećujemo društveno odgovornim aktivnostima, koje se pre svega ogledaju u podršci najmlađima, njihovom pravilnom razvoju i srećnom odrastanju, a ova akcija predstavlja samo još jednu u nizu mnogobrojnih koje smo do sada realizovali i koje imamo u planu za naredni period. Ovim putem bih izrazila veliku zahvalnost Sekretarijatu za socijalnu zaštitu grada Beograda koji nam već duži niz godina pruža podršku u realizaciji različitih društveno odgovornih aktivnosti", izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću Imlek-a.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net
Danijela Stajkovic v.d. direktor prihvatilista, Marija Malovic pr-menadžer Imlek-a, Maja Šuša glumica

 

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
few clouds
4°C
31.01.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve