Život
01.03.2021. 15:13
Promo

Prati suncokret i pomozi osobama sa Daunovim sindromom

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Više od 2.000 osoba sa Daunovim sindromom živi u Srbiji, pokazuju nezvanični podaci. Sve njih karakteriše blaga narav i vedar duh, pre svega toplina koju pružaju drugim osobama. Zbog svega toga ih zovu – suncokreti.

Isti taj žuti cvet je i zaštitni znak „Dijamanta“ zbog čega je kompanija pokrenula društveno odgovornu kampanju „Prati suncokret“, čiji je cilj podrška osobama sa Daunovim sindromom. Naime, od milion prodatih boca Dijamant ulja, biće odvojen po jedan dinar za donaciju udruženjima osoba sa Daunovim sindromom širom Srbije.

„Na tržište smo plasirali boce ulja sa specijalnim etiketama koje su jasan putokaz svim našim potrošačima na koji način mogu da se priključe ovoj lepoj humanitarnoj akciji. To je prilika da uz omiljeno ulje dobiju i dodatno zadovoljstvo – osećaj da su pomogli drugima, baš kao što Dijamant, kao društveno odgovorna kompanija, tokom svoje tradicije koja je duža od 80 godina, konstantno pomaže zajednicu u kojoj posluje“, izjavila je Tatjana Đokanović, direktorka marketinga i razvoja u Dijamantu. Ona je naglasila i da to nije kraj angažovanja kompanije u vezi sa podrškom osobama sa Daunovim sindromom.

Kompanija je organizovala, tokom decembra i januara, likovni konkurs za osobe sa Daunovim sindromom – „Prati suncokret“. Pristiglo je pregršt prelepih radova koji će biti prikazani na zajedničkoj izložbi koja će imati i prodajni karakter, a sav prihod biće takođe doniran udruženjima za osobe sa Daunovim sindromom.

Pridružite se i vi ovoj lepoj akciji – pratite suncokret i pomozite onima kojima je pomoć najpotrebnija jer imamo više sličnosti nego razlika.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
fog
0°C
11.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve