Život
24.12.2020. 16:49
Promo

„Prati suncokret“ – likovni konkurs za osobe sa Daunovim sindromom

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Tokom svoje tradicije, duge više od 80 godina, Dijamant je kao društveno odgovorna kompanija uvek bila uz one kojima je pomoć najpotrebnija. Ovoga puta, to su deca i sve osobe sa Daunovim sindromom, koje zbog njihovog vedrog duha, blage naravi i naročite topline kojom zrače, zovu – suncokreti.

Žuti cvet, simbol Sunca, sreće i nade, istovremeno i zaštitni znak kompanije Dijamant, sada nas spaja u zajedničkoj akciji pod nazivom „Prati suncokret“. Reč je o likovnom konkursu koji organizujemo u želji da negujemo osmehe osoba sa Daunovim sindromom i da im početak Nove godine učinimo lepšim i zanimljivijim. Svoje radove na temu „Suncokret“, mogu predati svojim udruženjima od 28. 12. 2020. do 10. 01. 2021, a ukoliko su van udruženja radove mogu poslati na adresu: Dijamant ad, Temišvarski drum 14, 23101 Zrenjanin, uz naznaku: Za likovni konkurs „Prati suncokret“. Takođe, obavezno je navesti ime i godište autora rada.

Pristigli radovi biće prikazani na zajedničkoj izložbi nakon završetka konkursa, a nekoliko odabranih krasiće, u narednom periodu, boce Dijamant ulja od čije prodaje će po jedan dinar biti doniran Savezu udruženja za pomoć osobama sa Daunovim sindromom u Srbiji.

Odabrani radovi, pristigli na konkurs „Prati suncokret“, moći će da se vide i u prodajnim objektima širom Srbije koji svojim potrošačima nude Dijamant ulje, kao i u sredstvima javnog informisanja. Na taj način kompanija Dijamant želi da skrene pažnju javnosti na osobe sa Daunovim sindromom, da podrži njihovo uključivanje u društvo i osamostaljivanje.

„Prati suncokret“ jer - imamo više  sličnosti nego razlika.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
fog
0°C
11.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve