Život
12.04.2023. 17:45

Bakingemska palata

Otkriveno da li će Hari i Megan doći na krunisanje kralja Čarlsa

1
Izvor: Beta / Pool AP / Matt Dunham

Mesecima se već spekuliše o tome da li će princ Hari i njegova supruga Megan prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa Trećeg u Vestminsterskoj opatiji 6. maja.

Bakingemska palata zvanično se oglasila povodom toga i saopštila da će mlađi sin kralja Čarlsa Trećeg, Hari, biti prisutan na tradicionalnoj ceremoniji koja datira 1.000 godina unazad, dok će njegova supruga Megan ostati u Kaliforniji.

Megan Markl će u SAD ostati sa decom, princezom Lilibet i princom Arčijem, koji će baš tog dana proslaviti četvrti rođendan.

Pripreme za krunisanje kralja Čarlsa Trećeg poslednjih meseci zasenjene su kontroverznim otkrićima o britanskoj kraljevskoj porodici, koje su Hari i Megan izneli u seriji televizijskih intervjua i Netfliks dokumentarcu, kao i u nedavno objavljenim memoarima princa Harija "Spare" ("Rezervni").

Princu Hariju to će biti prvi događaj kojem će prisustvovati zajedno sa članovima porodice nakon objavljivanja memoara.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Detalji koji će obeležiti krunisanje Čarlsa Trećeg
1

Velika Britanija

10.04.2023. 14:05

Detalji koji će obeležiti krunisanje Čarlsa Trećeg

Britanski kralj Čarls Treći planira da skrati put do Vestminsterske opatije za svoje krunisanje u odnosu na rutu kojom je njegova majka išla 1953, s ciljem organizovanja skromnijeg događaja gde će biti uključeni neki moderni elementi, saopštila je juče Bakingemska palata.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
28.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve