Život
11.01.2023. 02:15
R.E.

Zanimljivo

Princeza Ljubica Karađorđević - kao sav normalan svet

1
Izvor: RTS/Promo

Za princa Mihaila Karađorđevića, najmlađeg sina kraljevića Tomislava i unuka kralja Aleksandra I, Ljubica Karađorđvić, devojačko Ljubisavljević, udala se 23. oktobra 2016. godine. Imaju dvoje dece i žive na Oplencu u Topoli, gde su i dočekali TV kamere tokom praznika...

Ekipa emisije "TV lica kao sav normalan svet", čiji je autor tanja Peternek Aleksić, prikazali su nam jedan dan u životu Ljubice i Mihaila. 

Dok se Natalija igrala na, kako kaže Ljubica, ,"deka Karđorđevom topu, a šestomesečna Isidora mirno spavala, njihova mama je govorila o vremenu kada je kao Ljubica Ljubisavljević živela na obodu Beograda, uživala u odrastanju, zavolela hemiju uz majku profesorku i kasnije diplomirala farmaciju.

Izdvojila je simpatičnu situaciju sa đacima Dvanesta beogradske gimnazije u kojoj je bila đak generacije, gde je sa učenicima razgovarala o đačkim i studentskim danima, ali i o tituli koju je stekla udajom za princa Mihaila, potomka princa Tomislava Karađorđevića i njegove supruge princeze Linde.

1
Izvor: RTS/Promo

Na Oplencu je pokazala mesto gde se svake godine održava festival koji beleži rekordan broj dece koja dolaze i u prirodi nalaze drugačije sadržaje, govorila je o simpatičnim susretima sa decom koja uvek očekuju princezu sa krunom na glavi i u balskoj haljini, o izazovima roditeljstva, a sa ćerkama je napravila i kratak obilazak crkve Svetog Đorđa u kojoj se udala.

Dan je završen u kraljevskoj vinariji gde je govorila da danas žive na Oplencu zajedno sa princezom Lindom, da njena deca imaju detinjstvo u mirnom okruženju , da imaju konje, pse i mačke, a da ona sa ponosom nosi titulu i prezime, ali živi i deli sudbinu svih žena preduzetnica.

Emisija će biti emitovana 14.01. na RTS 1. 

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zastava princa Pavla Karađorđevića vraćena u Oksford
oksford

Lepa vest

05.08.2022. 08:16

Zastava princa Pavla Karađorđevića vraćena u Oksford

Od kraja jula, zastava princa Pavla Karađorđevića, ponovo se vijori na koledžu "Christ Church", poznatog Univerziteta u Oksfordu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
30.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve