Život
01.12.2020. 16:58
Promo

PROGRAM ZA SVE UZRASTE: First Level – emisija za najmlađe na KUVO TV

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Drugačije, zabavne i edukativne – takve su emisije KUVO TV-a, nove regionalne gejming televizije, koje priprema mlada, ali vrlo iskusna ekipa u gejming i medijskoj industriji. Inovativni TV formati već su naišli na pozitivne reakcije publike, a jedna od mnogima omiljenih emisija je First Level - namenjena i prilagođena deci od 7 do 12 godina, koja je na programu svakog utorka i subote od 12 časova.

Gejming sadržaji dostupni na internetu često su neprimereni mlađim generacijama, a uz KUVO TV i oni najmlađi gledaoci imaju priliku da uživaju u čarima sveta gejminga.

Maria „Beatrice“ Đurić je host emisije First Level, gdje u 50-minutnom formatu uz edukativan razgovor sa gostom igra video-igru, dočaravajući iskustvo igranja publici. Cilj im je da u samoj igri „doguraju“ što dalje i razotkriju što više gameplay-a, nivoa i trikova. U redakciji KUVO TV-a kažu kako naslove biraju razmišljajući o tome šta bi privuklo gledaoce uzrasta od 7 od 12 godina, ali i šta priliči njihovoj starosnoj dobi.

„Neki primjeri igara koje igramo su Little Nightmares, Little Big Planet, razne Lego igre, Crash Bandicoot, Cars i slično. Za sada igramo na Playstation-u i Xbox-u, a vremenom ćemo zaigrati i Nintendo Switch. Što se tiče gostiju, jednog gosta, Dušana, već znate i viđaćete ga najčešće, ali planiramo i zamjene i goste iznenađenja“ ispričala nam je Maria.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

U First Level-u saznajte sve o preprekama, boss-ovima, bug-ovima i ključnim delovima igre. O određenim naslovima očekuje vas serijal od nekoliko epizoda, dok će ponekad jedna emisija biti dovoljna za sve informacije o pojedinoj video-igri.

Era dostupnosti gejming informacija na internetu, necenzurisanih i neprilagođenih deci, završava pokretanjem regionalne gejming televizije - KUVO TV. Dva puta nedeljno u podne najmlađi mogu uživati sa Mariom i njenim gostom uz emisiju First Level na KUVO TV kanalu koji je dostupan je svim gledaocima u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
light rain
25°C
20.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve