PRVI PUT U SRBIJI: Frizerski festival

PRVI PUT U SRBIJI: Frizerski festival


Beograd i Srbija su po prvi put domaćini jednog izuzetnog i modernog događaja – međunarodnog frizerskog festivala pod nazivom “Belgrade gatHAIRing”.

Festival će se održati u nedelju 13.maja 2018. godine u Centru za kulturu “Vlada Divljan” (bivša ustanova kulture “Palilula”).

Vrhunski raznovrsni program, pod dirigentskom palicom frizera svetskih razmera i vodećih domaćih “majstora”, sa mnogo atraktivnih modela uz prateće sadržaje na više štandova.

Ovaj jedinstveni festival na našim prostorima, okuplja oko 450 frizera iz celog regiona kao i goste demonstratore iz uglednih svetskih frizerskih centara (Velika Britanija, SAD, Izrael) uz domaćine iz Beograda i Novog Sada.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim frizerskim trendovima i tehnikama, inovativnim proizvodima, da se druže sa kolegama i vide svoje profesionalne uzore i svetske frizerske majstore na festivalskoj pozornici. Demonstratori su uglavnom frizeri poreklom sa ovih prostora koji su se otisnuli u svet i napravili uspeh u oblasti frizerskog zanata.

Paralelno sa glavnim događajima na stejdžu, sajamski deo “Belgrade getHAIRing-a” čine izlagači na nekoliko štandova sa dristibuterima i prodavcima koji nude bogatu ponudu profesionalnih proizvoda i brendova, usluga i opreme za frizerske salone. Postojaće mogućnost i da se uporede proizvodi i usluge, pa brojni frizeri mogu da se odluče za one koji najbolje odgovaraju njihovim željama i profesionalnim potrebama.

Cilj organizovanja ovakve vrste festivala je da se ožive bogati potencijali i pomalo zapostavljene ogromne mogućnosti edukacije frizera u Srbiji i sve to atraktivno prezentuje široj javnosti sa tendencijom da ovaj festival postane tradicija.

 

 

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar