Život
21.06.2021. 12:25
Promo

Bezbrižno uživanje

Quattro Light - sladoled sa niskim glikemijskim indeksom

Frikom sladoled
Izvor: Frikom / Promo

Okupljanja, druženja, porodični ručkovi, večere, proslave - bez čega se ne može? Bez smeha, zagrljaja, razumevanja, ali i bez onih slatkih momenata koje delimo uz Quattro sladolede.

Kompanija Frikom još jednom je pokazala da vodi računa o najvažnijim porodičnim vrednostima, kao i o svim potrošačima i njihovim specifičnim željama i potrebama sa novim Quattro Light proizvodom, koji je tu da popravi raspoloženje i omogući svima onima koji vode računa o ishrani, da to rade uživajući u neodoljivoj poslastici bogatoj raznovrsnim ukusima.

Novi Quattro Light ima nizak glikemijski indeks, koji je važan za sve one koji žele ili moraju da vode računa o svojoj ishrani. Punoća ukusa obezbeđena je prirodno prisutnim šećerom bez dodate saharoze, a pored toga sadrži i smanjen procenat masti. Spora apsorpcija i postepeno povećavanje nivoa šećera u krvi prednosti su namirnica sa niskim glikemijskim indeksom, dok hrana koja sadrži veći nivo „slatkog indeksa“ prouzrokuje visok insulinski skok.  

Sladoled je dezert za sva godišnja doba, a Novi Quattro Light postaće vaša omiljena poslastica za bezbrižno uživanje, koji će vrlo brzo zauzeti mesto u vašim frižiderima, ali i srcima. Jer dom je tamo gde je Quattro!

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Uživanje bez griže savesti
Highlife sladoled

Frikom Highlife

09.06.2021. 14:41

Uživanje bez griže savesti

Vodite računa o ishrani, veća fizička aktivnost i velika želja za onim malim slatkim trenucima? Pronašli ste se? Dobra vest je da više nikada nećete morati da se lišite dezerta zahvaljujući Frikom Highlife sladoledu. Reč je poslastici neodoljivog ukusa koja sadrži 30% manje masti i 30% manje šećera. To je dezert iz kojeg su kalorije dezertirale!
Close
Vremenska prognoza
fog
4°C
18.10.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve