Život
19.02.2021. 18:42
Promo

Rad od kuće?… Može, kad živite u ovakvom kondominijumu!

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Kada su nas pre skoro godinu dana zatekle vesti da ostajemo zatvoreni u stanovima i kućama, svi smo se pitali kako će izgledati naši dani. Do tada, rad od kuće bio je misaona imenica i nešto što se praktikuje samo ukoliko je prekopotrebno a svi oni koji imaju decu nisu ni slutili da je moguće raditi od kuće u miru. Međutim, iako je donela velike promene, prethodna godina nas je sve naučila da veoma brzo možemo da se prilagodimo i naviknemo na novonastale okolnosti i da radna atmosfera u toplom i udobnom domu ipak nije tako loša i može imati mnoge prednosti.

Tako na primer, svi oni koji žive u kondominijumu znaju da ovakav koncept stanovanja pruža vrhunski komfor, privatnost i mir i njima rad od kuće ne predstavlja nikakav problem. Važno da stan ima dovoljno velikih staklenih površina koje pružaju obilje dnevne svetlosti, da bude dovoljno prostora za svakog člana porodice i da svako ima svoj kutak.

Prvi i jedini kondominijum na Voždovcu, Voždove kapije, svojim stanarima pruža idealne uslove ne samo za stanovanje već i za rad od kuće.  Osim dodatnih sadržaja koji su  prilagođeni za sve starosne grupe, uključujući bezbedno igralište za najmlađe, teretanu na otvorenom, prostor za kućne ljubimce, tu je i prvi privatni teren za padel u Srbiji. Sve ovo omogućava jedan ispunjen dan, uživanje pre i posle radnog vremena, zabavu za mališane i mir za njihove roditelje.

Kompanija Shikun & Binui Group je kao investitor omogućila stanarima ovog kondominijuma idealan životni prostor, a svi koji žele da uživaju u balansu između mira i privatnosti, sa jedne, i bogatih zajedničkih sadržaja za zabavu i opuštanje, sa druge strane, mogu se obratiti CBS International, ekskluzivnom zastupniku za prodaju stanova i vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
10°C
02.03.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve