Život
15.03.2023. 16:06
Promo

Upoznaj robote i igraj se

Rezervišite termin za putovanje u budućnost

1
Izvor: Promo

Prva asocijacija na budućnost su roboti i baš zbog toga ne treba propustiti priliku da vi i vaši mališani upoznate „robote sa ljudskim osobinama“ i to uz sjajnu zabavu i edukaciju od 16. do 18. marta u TC Ada Mall.

Roboti iz Vitronix trupe koja gostuje na trećem spratu tržnog centra kod beogradskog mora, pripremili su jedinstven performans pun impresivne koreografije, spektakularnih specijalnih efekata i jedinstvenih kostima čija će vas pojava ostaviti bez daha.

Publici će se predstaviti Infiniti kralj robota, Vitea robo-balerina i Reflekto svetlosni vođa. Oni plešu, svetle u mraku, a najviše od svega vole da se druže sa decom.

Pored performansa, posetioce očekuju i specijalna iznenađenja, među kojima je i robotička radionica u organizaciji Kliker IT centra.

U okviru ove radionice, zainteresovani mališani će imati priliku da programiraju kretanje pravih robota.

1
Izvor: Getty Images / lambada

 

Da li ste znali?

Infiniti kralj robota, Vitea robo-balerina i Reflekto svetlosni vođa, napravljeni su od nekoliko stotina sitnih delova napravljenih od specijalnog materijala koji daje utisak da dolaze iz druge dimenzije. Refleksija svetala čini da oni, ne samo svetle u mraku, već i menjaju boje, što je podjednako uzbudljiv doživljaj za velike i male posetioce.

Poseta "robota“ i zanimljive dodatne aktivacije za mališane kojima je tehnologija posebno interesantna, trajaće 3 dana, od 16. do 18. marta na trećem spratu TC Ada Mall, od 18 do 19.30 časova.

Rezervišite termin za putovanje u budućnost!

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
24°C
19.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve