Život
25.10.2023. 22:00
Promo

Nova aplikacija

"RTS zvuk" u džepu

telefon, mobilni
Izvor: Shutterstock

Popularne pesme, muzički serijali i mnogo melodija... Svako će aplikaciju moći da instalira na svom telefonu.

Korisnicima su dostupni sadržaji osam programa Radio Beograda, izdanja PGP RTS-a, studijski i koncerti snimci Muzičke produkcije RTS-a i najpopularniji muzički serijali koje volimo da gledamo na našim programima.

“Aplikacija ’RTS zvuk’ je cela produkcija zvuka naše kuće u mobilnom telefonu, u džepu, dostupna za brzo slušanje, a takođe i za slušanje muzike, kultnih radijskih emisija iz bogatog Arhiva Radio-Beograda kao što su veselo veče, Jovanovići, stari sportski prenosi… Sve je to na jedan klik od naših slušalaca i gledalaca, budićih korisnika naše aplikacije. Osim toga imamo i zvuk naše Televizije: 60 najlepših narodnih pesama, Tri boje zvuka, kultni serijali...", rekla je Zorana Bojičić, direktorka Tehnike Radio Beograda

“Takođe tu su i plej liste po odabiru poznatih ljudi iz sveta filma, pozorišta, umetnosti generalno, koji su samo za korisnike aplikacije napravili svoj izbor i plej liste, i ja bih navela Najdžela Kenedija koji je bio gost Beograda i koji je napravio plej listu i ne sluša klasičnu muziku, a ja korisnicima ostavljam da instaliraju aplikaciju i vide šta sluša Najdžel Kenedi", dodala je.

Bojičićeva je objasnila i da je sa Ap stora lako instalirati i pokrenuti aplikaciju i kretati se kroz menije uz brojne opcije koje RTS zvuk aplikacija pruža. Aplikacija je besplatna.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Koliko struje troši veštačka inteligencija
kompjuter, društvene mreže

Da li nam se to isplati?

24.10.2023. 17:20

Koliko struje troši veštačka inteligencija

Veštačka inteligencija (AI) u budućnosti može da pomogne čoveku da zaustavi klimatske promene, ali njen rad istovremeno troši ogromnu količinu energije, upozoravaju stručnjaci.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
27°C
17.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve