Život
15.12.2021. 09:05
Promo

Novak Đoković Fondacija

Sonja Vasić i Željko Obradović - za podršku roditeljima budućih sportista

Sonja vasić, 14. 12. 2021.
Izvor: EFE / Kai Forsterling

Novak Đoković Fondacija je najavila održavanje završnog panela specijalnog programa za podršku roditeljima budućih sportista "Putem šampiona“ za svoju osnivačku godinu, 16. 12. od 18h. Učesnici će biti trofejna reprezentativka i sportski direktor Olimpijskog komiteta Srbije Sonja Vasić i najuspešniji košarkaški stručnjak Evrope Željko Obradović.

Panel će biti organizovan u hibridnom formatu – uživo na Teniskom centru "Novak“ u Beogradu za ograničeni broj roditelja, dok će ostali zainteresovani moći istovremeno da ga prate putem posebnog prenosa na YouTube kanalu Novak Đoković Fondacije.

Program "Putem šampiona“ Novak Đoković Fondacije, predstavljen u čast Međunarodnog dana sporta ove godine – jedinstven je po tome što pruža važnu podršku roditeljima budućih sportista u vidu edukativnog programa i šire pomoći u njihovom osnaživanju u ovoj posebno zahtevnoj ulozi. Prepoznat i podržan od strane sve većeg broja eminentnih stručnjaka iz oblasti sporta, sportske psihologi-je i zdravlja i legendarnih asova – ovaj projekat je u septembru 2021. uspešno okončao prvi godišnji ciklus posebnih radionica za roditelje i javnu prezentaciju kroz medij filma – u kojima su aktivno učestvovali i svoje dragoceno životno,  sportsko i stručno iskustvo podelili sa učesnicima i osnivači Fondacije – Novak i Jelena Đoković.

Predstojeći panel u Teniskom centru "Novak“ biće drugi u nizu javnih panel diskusija koje će biti održavane širom Srbije narednih godina – na kojima će se neka od najvećih imena i legendi našeg sporta, stručnjaka i roditelja direktno obratiti široj javnosti po svim važnim temama i pitanjima iz ove oblasti - i najaviti novi ciklus tematskih radionica za roditelje od februara naredne godine.  

Za prijave za prisustvovanje panelu (ograničeni broj prisutnih) pođite na ovaj link na sajtu Novak Đoković Fondacije.

Za praćenje Panela putem YouTube kanala Fondacije, koristite ovaj link.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Close
Vremenska prognoza
clear sky
28°C
23.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

OI 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Euro 2024

Vidi sve