Život
29.07.2019. 19:14
N. G.

SREĆNI MLADENCI I NESREĆNI BRAK: Pre 36 godina venčali su se princ Čarls i ledi Di

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

U katedrali svetog Pavla u Londonu, na današnji dan 1981. godine venčali su se princ Čarls i ledi Dajana. Spektakularno venčanje pratilo je više od 700 miliona ljudi širom sveta. Čarls, koji je od Dajane bio stariji 12 godina, delovao je presrećno, kao i princeza koja je mislila da započinje savršeni život.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Međutim, njihov brak je od početka bio osuđen na propast, a jedan od glavnih razloga je bila Kamila Šand, u koju je Čarls bio zaljubljen.

Prvu bračnu noć mladenci su proveli u dvorcu pokojnog lorda Mauntbatena nakon čega su krstarili Mediteranom kraljevskim brodom Britania.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Malo toga je ostalo neispričano kada je u pitanju bračni život princa Čarlsa i princeze Dajane. Međutim, nedavno u javnost isplivao razgovor Lejdi Di i njene komšinice Dejne Bruk.

Povezane vesti - Princ Džordž napunio šest godina

Dajana je Dejni tada rekla da misli da je Čarls "bacio oko" na nju i da će nju, umesto sestre Sare i da oženi. Lejdi Di je u intervjuu rekla da misli da je za kraljevsku porodicu ona bolji izbor, jer nije poput njene sestre "uskakala u razne krevete", odnosno jer je bila devica.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

"Dajana je bila nesigurna i sramežljiva. Svaki put kad bih je srela, skrivala se i kao da je htela da bude nevidljiva. Od svega na njoj najviše pamtim njene oči. Plavozelene oči koje su izgledale kao svetla automobila kada bi vas pogledala", rekla je Bruk, a preneo je britanski Ekspres.

Brok je rekla i da joj je Dajana tada priznala da je u vezi sa budućim kraljem.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Dajana je tada ispričala da se ona i Čarls nalaze u medijskom haosu bez ikakvog povoda i da kraljevska porodica nije učinila dovoljno da je zaštiti od novinara. Požalila se da joj smetaju tračevi da se noću nalazi s princem, ali je i priznala novinarki da smatra da su je izabrali za kraljevsku nevestu samo zato što je devica.

"Moja sestra je izlazila s njim, ali ja im više odgovaram jer nemam prošlost iza sebe. Nisam trčala iz kreveta u krevet", objasnila je princeza.

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.netEkspres.net

Dejna je ispričala da je princeza Dajana znala da nije bila prvi izbor za buduću ženu princa Čarlsa. On se, naime, pre Dajane zabavljao sa njenom rođenom sestrom, Sarom Spenser. Međutim, nije želeo da se njom oženi jer je pre njega imala brojne momke.
Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
17°C
01.06.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve