SVI NA GLASANJE! RODA DELI 2.000 KOŠARKAŠKIH LOPTI

SVI NA GLASANJE! RODA DELI 2.000 KOŠARKAŠKIH LOPTI


Pridružite se akciji i pomozite vašoj školi da osvoji lopte

Kao dugogodišnji sponzor srpske košarke Roda je još jednom pokrenula akciju “2.000 lopti za buduće asove”, u kojoj će osnovnim i srednjim školama sa najviše glasova pokloniti 2.000 Molten lopti za košarku. Akcija će trajati u periodu od 16. septembra do 13. oktobra, a glasanje će biti na internet stranici www.roda.rs/2000lopti.

Svaka registracija ili prijava donose po jedan glas, “share” na Facebook i Instagram društvenim mrežama još 3 glasa, dok promena Facebook “cover” fotografije, kao i unošenje broja Super Kartice, donose dodatnih 10 glasova.

“Roda godinama unazad podržava razvoj srpske košarke, naročito kada su u pitanju mlađe kategorije. Zato smo još jednom odlučili da organizujemo akciju u kojoj ćemo deci, u školama širom Srbije, omogućiti da košarku igraju od malih nogu”, izjavila je Nataša Pavlović, direktorka marketinga kompanije Mercator-S, u čijem sastavu se nalaze i Roda marketi.

Akciju je podržao Košarkaški savez Srbije.

“Ovo je dobar primer kako kompanije mogu da se uključe i daju podršku razvoju košarke. Roda već duži niz godina podržava našu reprezentaciju, juniorsku ligu Srbije, 3×3 prvenstvo u basketu,
a evo sada je još jednom pokazala da ne zaboravlja ni naše najmlađe”, izjavio je Dejan Tomašević, generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije.

Vreme je da pokažete zajedništvo i timski duh! Glasajte, lajkujte i podelite sa prijateljima. Pridružite se akciji i pomozite vašoj osnovnoj ili srednjoj školi da osvoji lopte.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar