Život
01.11.2017. 14:32
R.E.

Terme Krka – poklonite svom telu preporod koji zaslužuje

owt_terme-krka_pr_nov17.jpg

Ako ste u potrazi za savršenim odmorom, i mestom gde ćete zaboraviti na svakodnevicu i pružiti sebi  neophodnu relaksaciju i regeneraciju onda su Terme Krka pravo izbor za Vas.

Dolenjske Toplice se nalaze u jugoistočnom delu Slovenije, nedaleko od Novog Mesta, i pripadaju jednom od najvećih wellness brendova u Sloveniji Termama Krka.

Wellness-01Ako ste hedonista i želite da se opustite daleko od gradske vreve, oduševiće vas izuzetna wellness ponuda, izvrsna kuhinja te mnoštvo dodatnih sadržaja ovog savremenog slovenačkog termalnog lečilišta, koje se nalazi usred šuma i travnjaka, u zaklonu zelenih brežuljaka.

Odeon World Travel pripremio je aranžmane u ovim Termama za sve one koji su ljubitelji ovakvog vida odmora u trajanju od 2-3 dana.

Prelepo prirodno okruženje i termalna voda vekovima su privlačili goste u Dolenjske Toplice koje predstavljaju jedne od najstarijih termi u Evropi. Prvo kupalište ovde je izgrađeno već sredinom 17og veka. Danas Dolenjske Toplice predstavljaju omiljenu destinaciju gostima iz cele Evrope, kako zbog tradicionalnih načina lečenja, tako i savremene ponude kupališnih i wellness usluga.

Wellness-13Primamljiva okolina Dolenjskih Termi i slikovita dolina reke Krke nude beskrajne mogućnosti za odmor i rekreaciju svima koji rado provode vreme u prirodi. Dolenjske Toplice su odlično polazište za izlete, nude mnoge mogućnosti za biciklizam, šetnju, nordijsko hodanje, vodene sportove na reci Krki i druge rekreativne aktivnosti.

Termalna voda u Dolenjskim Toplicama se dobija iz 3 izvora i izvire sa temperaturom od 27 do 36° C. Ova termalna bogata kalcijumom, magnezijumom, hodrogenkarbonatom veoma je lekovita i dokazano pomaže u lečenju reumatskih bolesti, stanja nakon povreda i bolesti lokomotornog sistema, neuroloških problema, bolesti srca i krvnih sudova, kao i disajnih organa.

Hotel Balnea, Dolenjske Toplice Hotel Balnea, Dolenjske Toplice

Ukoliko se odlučite da doživite duhovni i telesni preporod upravo u Dolenjskim Toplicima preporučujemo vam boravak u Hotelu Balnea 4* superior  koji je jedan od najboljih dizajn hotela u Sloveniji i idealan je izbor kako za parove, tako za porodice, ali i za sve one koji vole aktivan odmor. Smešten je u prelepom parku, a atraktivnim panoramskim hodnikom spojen je sa wellness centrom Balnea. Sobe su prostrane i vrhunski opremljene, a svaka soba ima kupatilo, fen za kosu, TV, telefon, mini bar, sef i klima uređaj. Većina ima balkon sa garniturom za sedenje. Pored hotelskog restorana gostima je na raspolaganju i kafe bar sa kaminom.

HotelBalnea-30Na vrhu hotela Balnea nalazi se i nov centar za relaksaciju, nazvan Spa Panorama. Opremljen je sa dve saune i prostorom za odmor sa ležaljkama, sa kojih se pruža pogled na prekrasnu okolinu.

Wellness centar Balnea prostire se na 9 200 m², a smešten je tik uz prelep park.  Predstavlja kraljevstvo osvežavajućih kupki, relaksacijskih masaža, sauna i vodenih užitaka. Individualno planiranim i prilagođenim programima i uslugama za sve generacije, svrstava se u prepoznatljive centre dobrog osećaja. Podeljen je u tri dela:

Laguna sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenima sa tremalnom vodom temperature 27 i 32° C. Gostima su na raspolaganju hidro i aero masaže, vodopadi, vodene zavese i gejziri.

SM009P 0021Sauna centar Oaza ima finsku saunu i sanarium, zatim infracrvenu saunu, trsku, biljnu saunu, kao i japansku kupku u vodi zagrejanoj na 40 stepeni. Posle saune ili kupke za podmlađivanje goste očekuje zen soba za odmor sa vodenim krevetima.

Aura centar gostima nudi raznovrsne terapije i masaže, centar za negu lica i tela, kao i efikasne programe za mršavljenje i oblikovanje tela. U sklopu centra za relaksaciju, u kojem se spretno prepliću tradicija i najsavremenije usluge, deluje i ambulanta za estetske zahvate. Izvode se minimalno invazivne metode podmlađivanja koje brzo i efikasno doprinose svežem i mladalačkom izgledu.

PUTOVANJA: Upoznajte najznačajniju turističku ponudu Slovenije

Recept za zdravo telo predstavlja lekovita termalna voda i saune Termi Krka, a tu je i bogata gastronomska ponuda iz lokalno proizvedenih namirnica, kao i impresivna priroda koja će probuditi sva vaša čula. Turistička agencija Odeon World Travel poziva vas da doživite duhovni i telesni preporod u ovom izvanrednom wellness i spa kompleksu za koji je pripremila specijalan paket aranžman.

SM009P 0148U pitanju je PROMOCIJA TERME KRKA koja će biti aktuelna sve do 30. decembra, a za boravak u periodu od 05. do 19. novembra, uključna je i dodatna akcija besplatan boravak za dvoje dece - prvo dete starosti do 14 godina i drugo dete starosti do 6 godina. Cena paket aranžmana za boravak u hotelu Balnea 4* superior kreće se 140 evra za dva noćenja po osobi, sa uključenom polupansion uslugom, a cena za boravak u hotelu Kristal koji se takođe nalazi u Dolenjskim Toplicama iznosi 98 evra, takođe za dva noćenja.

Uz fantastičnu ponudu turističke agencije Odeon World Travel doživećete potpuno novo iskustvo koje će vašem telu i duši pružiti jedinstven ugođaj. Potražite svoj intimni kutak i oazu mira u Termama Krka i učinite nešto dobro za sebe.

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
27.09.2021.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve